Başkan Fadıloğlu şehit ailesinin acısını paylaştı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Mardin’in Dargeçit İlçesi’nde çıkan çatışma sonucu şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Mehmet Karadal’ın ailesini ziyaret ederek bayramlaştı. Şehit ailesi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ZİYARET, ŞEHİT AİLESİNİ MUTLU ETTİ
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Mardin’in Dargeçit İlçesi’nde çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Mehmet Karadal’ın ailesini Ramazan Bayramı’nda yalnız bırakmadı. Başkan Fadıloğlu, ziyarette şehidin aile fertleriyle yakından ilgilendi. 26 yaşında şehit olan Mehmet Karadal, 5 çocuklu ailenin tek erkek çocuğuydu. Şehidin görme engelli babası Cuma Karadal, Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nun kendilerini ziyaret etmesinin mutluluk verici olduğunu ifade etti.

ONLAR, EVLATLARINI BU VATAN İÇİN SEVE SEVE TOPRAĞA VERDİ

Ziyarette konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Karadal ailesinin şahsında tüm şehit ailelerinin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. Başkan Fadıloğlu, “Bugün şehit babası Cuma ağabeyimizi ziyarete geldik. Cuma ağabeyimizin şahsında tüm şehit anne ve babalarının Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Tabi bizim ziyaretimizin onların acısını dindirmesi mümkün değil. Onlar, evlatlarını bu vatan için seve seve toprağa verdi. Biz inanıyoruz ki ahiret var. Rabbim, şefaatinden bizi mahrum eylemesin. Allah’tan tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Şehitlerimizin şahsında tüm şehit yakınlarımızın mübarek Ramazan Bayramı’nı yürekten kutluyorum. Karadal ailemizin başları sağ olsun. Şehidimizin makamı ali olsun” ifadelerini kullandı.
ALLAH, DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN
Ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini kaydeden şehit babası Cuma Karadal, “Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ziyaretimize geldi, çok mutlu oldum. Allah, eksikliğini vermesin. Allah, razı olsun. Biz yöneticilerimizi gördüğümüz zaman mutlu oluyoruz. Allah, devletimize zeval vermesin” diye konuştu.

Başkan Fadıloğlu şehit ailesinin acısını paylaştı

ALLAH, BÖYLE BİR ACIYI HİÇ KİMSEYE YAŞATMASIN
Şehidin annesi Ayşe Karadal ise yaşadığı acının tarifi olmadığını söyledi ve hiçbir ailenin evlat acısı yaşamaması için dua etti. Ayşe Karadal, “Başkanımıza, evimize yaptığı ziyaret için çok teşekkür ederim. Allah, kendisinden razı olsun. Rabbim eksikliğini vermesin. Rabbim bir an önce birlik, düzen versin. Ben yandım. Dilerim ki düşmanım bu ateşle yanmasın. Allah, böyle bir acıyı hiç kimseye yaşatmasın. Rabbim, askerde olanların annelerine, babalarına acılarını göstermesin. Allah, askerlerimizi korusun. Tüm askerlerimizin gözlerinden öpüyorum” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Başkan Fadıloğlu şehit ailesinin acısını paylaştı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin