Başkan Fadıloğlu’ndan “DEMOKRASİ NÖBETİ” teşekkürü

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz’da kalkıştığı başarısız darbe girişimine tepki göstermek amacıyla meydanlarda ‘demokrasi nöbeti’ tutarak milli iradeye sahip çıkan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) 15 Temmuz tarihinde kalkıştığı başarısız darbe girişimi karşısında tüm Türkiye tek yürek oldu. Türkiye genelinde olduğu gibi Gaziantep’te de meydanlar hiç boş kalmadı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Demokrasi Meydanı’nda ‘demokrasi nöbeti’ tutarak milli iradeye, demokrasiye, ülkenin birlik ve beraberliğine sahip çıkıp üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getiren tüm vatandaşlara teşekkür etti.
VATANDAŞLARIMIZ GECE NÖBETLERİNİ HİÇBİR ZAMAN İHMAL ETMEDİ
Demokrasi Meydanı’nda 15 Temmuz tarihinden bu yana vatandaşları hiçbir gün yalnız bırakmayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son günde de vatandaşla omuz omuza ‘demokrasi nöbeti’ tuttu. Gecenin sonunda açıklamada bulunan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızın deyimiyle bugün noktayı koyduk ama gönüllerimizde virgül hala devam ediyor. 15 Temmuz’dan bugüne kadarki süre için milletimize şükran borçluyuz. Eğer bugün burada bu konuşmayı rahatlıkla yapabiliyorsak bu, milletimizin sayesindedir. Allah, tüm milletimizden yerden göğe kadar razı olsun. İlk günden itibaren Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘meydanlara, sokaklara çıkın’ demesiyle birlikte insanlarımız 15 Temmuz’dan bugüne kadar sokaklarda. Vatandaşlarımız, bir yandan çalışmalarına devam etti, diğer taraftan da gece nöbetlerini hiçbir zaman ihmal etmedi. Gaziantep’te, Demokrasi Meydanı’nda her gün sabah namazına kadar milletimiz demokrasi nöbetini tuttu” dedi.
ÜLKEMİZİ KİMSENİN YIKMAYA GÜCÜ YETMEYECEK
Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Başkan Fadıloğlu, “Biz; birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe Allah’ın izniyle bu ülkeyi kimsenin yıkmaya gücü yetmeyecek. Bu inanç ve şevkle bizler, bu topraklara daha fazla sahip olacağız, daha fazla üreteceğiz, daha çok çalışacağız. İslam camiasının bizden beklentilerini yerine getireceğiz. Allah’a şükür hem Gaziantep’te hem de diğer 80 vilayette bütün milletimiz, demokrasi nöbetine sahip çıktı. Biz; çalışmamıza, üretmemize, ülke ekonomisini geliştirmeye, milletimizin hayat standardını yükseltmek adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Allah, razı olsun. Yürekten teşekkür ediyorum. Bu süreç içerisinde tüm hemşerilerimiz, çoluk-çocuk demeden, genç-yaşlı demeden bu meydanı doldurdu. Bize düşen Başkomutanımızın arkasında durmaktı. Pazar günüyle birlikte tüm siyasi görüşlerin bir arada olması, en büyük başarıydı. Çok şükür. Bundan sonra bu birlikteliği devam ettirmek adına biz elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu konuda destek veren herkese yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞTAN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Demokrasi nöbetinin son gününde de meydanları hınca hınç dolduran vatandaşlar, vatan ve bayrak uğrunda her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını, gerekirse vatan ve bayrak uğrunda canlarını seve seve feda edeceklerini ifade etti. Bir ve beraber olmanın önemine işaret eden vatandaşlar, birlik ve beraberlik karşısında hiç kimsenin bu milleti yıkmaya gücü yetmeyeceğini vurguladı. Demokrasi nöbetinin ilk saatlerinden itibaren tüm ihtiyaçlarının Şehitkamil Belediyesi tarafından karşılandığını kaydeden vatandaşlar, Başkan Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

Başkan Fadıloğlu'ndan “DEMOKRASİ NÖBETİ” teşekkürü
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Başkan Fadıloğlu’ndan “DEMOKRASİ NÖBETİ” teşekkürü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin