Başkan Kılıç, “Göz Ardı Edilemez Bir Rol Üstlenmişlerdir”

featured
"Vatan Aşkıyla Yazılan Kahramanlık Destanı"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı

Yazılı, görsel ve işitsel yayın kuruluşlarında görev alan tüm basın çalışanlarının bayramını kutlayan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Basınımız Koronavirüs ile mücadele sürecinde göz ardı edilemez bir rol üstlenmişlerdir” dedi.

“KORONAVİRÜS MÜCADELESİNDE CANI SİPER ÇALIŞTILAR”

Başkan Kılıç yayımladığı mesajında, “Basın çalışanlarımız bizim her zaman duyan kulağımız, gören gözümüz, konuşan dilimiz ve yazan elimiz olmuşlardır. Zor çalışma koşullarına rağmen fedakarca pandemi sürecinde dahi herkes evlerine kapanırken onlar bizim habersiz kalmamamız noktasında canı siper şekilde ellerinden gelenin en iyisini layıkıyla yapmışlardır, yapmaya da devam etmektedirler. Bu zorlu süreçte toplum yararını düşünen, ülkemizin bekasını önemseyen, en önemlisi de vicdani sorumluluklarını kendine temel ilke edinen basın mensubu arkadaşlarımızın her zaman yanında olmaya gayret göstermeliyiz.

Başkan Kılıç, “Göz Ardı Edilemez Bir Rol Üstlenmişlerdir"

Medya, bir ülkenin kalkınmasında, toplumun doğruya ve güzele yönlendirilmesi, iyiliklerin ve güzelliklerin yaygınlaştırılmasında, yeni nesillerin ülkesine, milletine bağlı, milli ve ahlaki değerleri ile donanımlı yetişmelerinde etkili roller üstlenebilecek çok büyük bir güce sahiptir. Mustafa Kemal Atatürk; “Basın, milletin genel sesidir. Bir milleti aydınlatma ve uyarmada, vatandaşımızın ufkunu aydınlatmada, özet olarak basın başlı başına bir kuvvet, bir okul, bir rehberdir.” sözleri basının ülkemiz ve milletimiz için ne kadar önemli olduğunu ve basın mensubu arkadaşlarımızın üstlendikleri sorumluğun önemini ortaya koymaktadır.

Üstlendiği bu sorumluluklar, basının sansür ve benzeri kısıtlamalara maruz kalmadan basın özgürlüğünün her şart altında gözetilmesini zorunlu kılmaktadır. Doğru bilgi akışıyla beslenmiş, bilgi ve habere sağlıklı erişebilen nesillerin milletimizin kaderine de doğru istikamet tayin edebileceği, içinden geçtiğimiz zorlu süreçte teyit edilmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle sorumluluklarını, mesleğin gerektirdiği ahlaki değerleri göz önüne alarak, ülkemiz genelinde ve Oğuzelimiz’de hedeflenen başarılara ulaşılmasına katkı sağlayan tüm basın emekçilerimizin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı can-ı gönülden kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Başkan Kılıç, “Göz Ardı Edilemez Bir Rol Üstlenmişlerdir”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin