Başkan Şahin FİLİSTİN’e destek için adaylıktan çekildi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Şahin FİLİSTİN’e destek için adaylıktan çekildiGaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Antalya’da gerçekleştirilen Avrupa-Akdeniz Bölgeler ve Yerel Yönetimler Asamblesi (ARLEM) 6. Genel Kurul Toplansı’na katıldı.

Şahin, toplantıda, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak, Asamblesi Eşbaşkanlığına aday olduklarını söyledi.

Gaziantep’in adaylığının ardından Filistin’in Beit Sahour kentinin adaylığının açıklandığı toplantıda, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin adaylıktan çekildi.

Filistin’in uluslararası tanınırlığının artırması adına adaylıktan çekildiklerini aktaran Şahin, şöyle konuştu:

“Kardeş ülke Filistin’in Beit Sahour kentinin adaylığın açıklaması üzerine, biz adaylıktan çekildik. Filistin’in uluslararası alanda tanınırlığını artıracak Avrupa-Akdeniz Bölgeler ve Yerel Yönetimler Asamblesi (ARLEM) eşbaşkanlığına adaylığı önemli. Çünkü ARLEM, Avrupa Konseyi tarafından tanındığı için bu eşbaşkanlık durumu çok önemli.”

Gaziantep’in adaylıktan çekilmesinin ardından Filistin’in eşbaşkanlığa seçildiğini belirten Şahin, Filistin Beit Sahour Belediye Başkanı Hani Abdalmasıh Al-Hayek’i tebrik etti.

Bu arada Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, Eşbaşkan Bölgeler Komitesi Başkanı Michel Lebrun başkanlılk yaptı.

Yerinden yönetim, atık yönetimi ve kentsel yönetiminde konuşulduğu toplantıda, göç konusu detaylı bir şekilde ele alındı.

Lizbon Belediye Başkanı Antonio Costa, toplantıda, göç ile ilgili hazırladığı yerel ve bölgesel yetkililerin rolünü değerlendiren raporu sundu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Başkan Şahin FİLİSTİN’e destek için adaylıktan çekildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin