Başkan Yanılmaz, “Süper Lig ışığı göründü”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

narkoz-genclikElazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığspor’un Adana Demirspor ile Adana’da oynanacağı maçtan galibiyet veya beraberlikle ayrılarak, tur atlayan takım olacağına inandığını belirterek, “Elazığspor için Süper Lig ışığı göründü” dedi.

Maden Alacakaya Sivrice Stratejik Araştırmalar Derneği (MASSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Feti Ahmet Gel ve yönetim kurulu üyeleri, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı ziyaret etti.

MASSAD Yönetim Kurulu Başkanı Feti Ahmet Gel, ziyaretinde Dernek çalışmalarına ilişkin Başkan Yanılmaz’a bilgi verdi. Elazığspor’un son maçında aldığı galibiyetin önemine de dikkat çeken Gel, “Elazığspor’a sahip çıkarak, gerekli desteği sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ediyoruz” dedi.

BAŞKAN YANILMAZ: “ELAZIĞ’DA TABELA DEĞİL, ÜRETEN DERNEK İSTİYORUZ”

MASSAD’ı çalışmalarından dolayı kutlayan Başkan Yanılmaz, “Elazığ’da tabela derneği değil, fiilen iş gören, proje ve strateji üreten, fizibilite çalışmaları gerçekleştiren bir dernek olduğunuz için sizleri tebrik ediyorum” dedi.

Ana ilke olarak kabul ettikleri ‘birlikte yönetim’ anlayışı doğrultusunda derneklerin çalışmalarından da faydalandıklarını ifade eden Başkan Yanılmaz, “Sivil toplum kuruluşlarımızın çalışmaları bizler için yol gösterici niteliktedir, yapılan çalışmaları fiili eyleme dökmek bizlerin görevidir. Bir tarafta fikir üretilecek, bir tarafta eylem gerçekleştirilecek taraflar var. Bu ikisi birleştiğinde Elazığ’ın zenginliği ortaya çıkıyor. Elazığ için kazanım sağlanıyor. Bu nedenle hizmetlerimize ışık tutan çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte işbirliğiyle şehrimizi hep bir adım daha ileriye taşıyacağız” şeklinde konuştu.

elazıgspor-ligElazığspor’un Adana Demirspor karşısında hafta sonu aldığı 3-2’lik galibiyete de değinen Başkan Yanılmaz, “Adana Demirspor maçı adeta final havasındaydı, çok heyecanlıydı. Alınan 3-2’lik galibiyetten dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Pazartesi günü Adana Demirspor ile Adana’da oynanacak maçtan da galibiyet veya beraberlikle ayrılarak, tur atlayan takım biz oluruz. Süper Lig’in ışığı göründü. İnşallah süper Lig’e çıkarız” diye konuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Başkan Yanılmaz, “Süper Lig ışığı göründü”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin