BAŞKANLAR PLATFORMU GAZİANTEP’TE YAPILACAK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BAŞKANLAR PLATFORMU GAZİANTEP'TE YAPILACAKGaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından “Anonim şirketlerde Genel Kurullar ve Ana Sözleşmelerde yapılması gereken Değişiklikler konulu” seminer düzenlendi.

Nusret Kurtoğlu sunumu ile Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen “Anonim şirketlerde Genel Kurullar ve Ana Sözleşmelerde yapılması gereken Değişiklikler konulu” seminer muhasebeciler tarafından yoğun ilgi gördü. Konunun önemi itibariyle salona sığmayan ve bina dışına taşan kalabalık dolayısıyla meslek mensuplarından özür dilediğini belirten Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nabioğlu aynı seminerin bir başka gün tekrar düzenleneceğini ifa de etti. Nabioğlu; “TÜRMOB’un Yeni Türk Ticaret Kanunu, KOBİ -TFRS ve Bağımsız Denetim Eğitimleri için yaptığı eğitim düzenlemesi Kamu Gözetim Kurumu’nun kuruluşundan ve yeni TTK nu uygulamaya başlamadan önce tüm Türkiye’de 450 eğiticiyle 90 bin meslek mensubuna yönelik eğitimlere başlandı. İlimizde bu eğitimlere yaklaşık 950 kişi katıldı.Bu 950 kişi eğitimlere katılarak sertifikalarını aldılar,konuyla ilgili bilgilendirildiler. 3568 sayılı yasa  1 Mart 1989 tarihinde TBMM’de kabulünden sonra muhasebeciler TÜRMOB çatısı altında örgütlenmeye başlamıştı. Bugün Türkiye genelinde TÜRMOB çatısı altında 75 Serbest muhasebeci – Mali Müşavir Odası,8 Yeminli mali Müşavir Odası olmak üzere toplam 83 odaya kayıtlı 90 bin meslek mensubuna yaklaştı.

16 Mart 2013 tarihinde odamızda önemli bir etkinliğimiz var. 33. Doğu ve Güneydoğu Başkanlar Platformu ilimizde yapılacak. TÜRMOB Doğu -Güneydoğu ve bir çok ilin oda başkanlarının katılımıyla gerçekleşecek olan toplantı 16 mart 2013 Cumartesi günü Grand Hotel’de yapılacak. Güncel maddelerin tartışılacağı bu toplantıya meslektaşlarımı bekliyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BAŞKANLAR PLATFORMU GAZİANTEP’TE YAPILACAK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin