BAŞKANLAR YEMEKTE BİRARAYA GELDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BAŞKANLAR YEMEKTE BİRARAYA GELDİ Toscana Restoranda sezon öncesinde bir araya gelen Süper Amatör Kulüp Başkanları, yöneticiler ve sporcular amatörlerin sorunlarını masaya yatırarak çözüm aradı.

Süper amatör kümenin güçlü ekipleri arasında yer alan Sanayi Esnafspor ev sahipliğinde bir araya gelen başkanlar Toscana Restoran’da düzenlenen yemekte hem kulüplerinin sorunlarını gündeme getirdi hem de Fair- Play çerçevesinde Futbol oynamanın sporculara kazandırdıkları konusunda eski spor adamlarının görüşlerini dinledi.

Toscana’da düzenlenen yemeğe Gençlik ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, ASKF başkanı Abdulkadir Gözegir, Futbol il temsilcisi Mehmet Doğan, Esnaf Odaları Birliği başkanı Ömer Küsbeoğlu, KÜSGET kooperatifi başkanı Mustafa Kemal Güneş, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Salman Çelikadam, Saha komiserleri derneği başkanı Ali Kömürcü, Sanayi Esnafspor kulüp başkanı Mustafa Özdemir, ASKF yönetim kurulu üyeleri, Sanayi Esnafspor kulübü yönetim kurulu üyeleri, Sanayi Esnafspor teknik heyeti ve futbolcuları katıldı.

Yeni sezonda Sanayi Esnafspor’un başarılı olmasını dileyen KÜSGET kooperatifi başkanı Mustafa Kemal Güneş, “Bu güzide takımda bizim hedefimiz BAL ligi gibi söylemler değildir, biz sadece gençlerimizi sokaklardan uzaklaştırıp spor yapmalarını sağlamaktır. Futbolda her türlü sonuçlar vardır bunlar önemli değildir ama önemli olan sporda insanları bir araya getirip, kardeşçe kaynaşmalarını sağlamaktır” diyerek sözü Yahya Şahan’a bıraktı. Spor olgusunun aktörleri olduğuna değinen Gençlik ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, “Futbolun aktörleri de genç kardeşlerimizdir, bu gençlere fırsat vermek ve şevklendirmek onlara spor yapacakları ortamları sağlamaktır. ASKF amatör sporun organizesinde önemli görevler yapıyorlar, Fair Play ruhu içerisinde kazasız, belasız bir sezon geçirmesini temenni ediyorum” dedi.

BAŞKANLAR YEMEKTE BİRARAYA GELDİ

Sanayi Esnafspor’un kurucusu olduğunu ve takımın bu seviyelere gelmesinden dolayı gurur duyduğunu söyleyen Esnaf Odaları Birliği başkanı Ömer Küsbeoğlu, “Bu güne kadar emekleri geçen başkanlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Gençlerimizden seviyeli bir çalışma ile birlik ve beraberlik içerisinde spor yapmalarını istiyoruz. Kazasız belasız bir sezon geçirmenizi diliyorum” diyerek sporculara başarılar diledi.

BAŞKANLAR YEMEKTE BİRARAYA GELDİSanayi Esnafspor kulübüne amatör branşa verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden ASKF başkanı Abdulkadir Gözegir, “Tüm kulüplerimizin sonuna kadar yanındayız, onların spor alanlarına gelebilmeleri için tüm fedekarlıkları uyguluyoruz ve yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu gün bu yemektede aramızda çok değerli başkanlarımız ve yöneticilerimizle sporu konuşma ve sorunlarımızı tartışma fırsatı bulduk. Bundan dolayı öncelikle Sanayi Esnafspor yönetici ve başkanıma teşekkür ederim. Sanayi Esnafspor kurumsal bir takım ama kurumsal olmayan diğer takımlarımız var yani büyüdüğümüz semtlerden çıkan mahalli liglerden oluşan semt takımlarımız var. Eskiden toprak ve çamurlu sahalarda maçlar oynanıyordu ama şu anda oynadıkları sahalar suni de olsa çim. Artık sizler eskisi gibi değil son teknoloji ile donatılmış halı sahalarda spor yapma fırsatı buluyorsunuz. Akşam da olsa sahalarda idman ve antreman yapma olanaklarınız var.Aramızda çalışan ve okula giden kardeşlerimiz var gündüz imkânları sağlansın istiyoruz fedakârlık yapıyoruz ve antrenman sahalarını tahsis ediyoruz. Yeni hedefler var ve bu hedeflerden en önemlisi mevcut olan sahalarımıza yapılacak ışıklandırma takviyesi ile gece maçlarının oynanır hale gelmesini sağlanacak. Amatör takımlarımıza başarılar diliyor ve yeni sezonun hepimize şans getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Eski başarılı spor adamlarınında görüşlerini dile getirdiği yemekte sporcular, büyüklerini dinledi ve Fair- Play çerçevesinde oynayacakları maçlarda önceliğin ahlaklı bir sporcu olması konusunda deneyimli sporcuların söylediklerini dikkate alacaklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BAŞKANLAR YEMEKTE BİRARAYA GELDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin