Başkanlardan çağrı: “Yeterli sağlık önlemlerimiz ve ekipmanlarımız yok. Gelmeyin!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Corona Virüsü  salgınında vaka sayısındaki artış ve okulların da uzaktan eğitime geçmesiyle birlikte, özellikle büyük şehirlerden  yazlık evi olanlar yazlığına koşunca sahil beldeleri Belediye Başkanlarından Gelmeyin! çağrısı yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın çağrısının hemen ardından Marmaris, Keşan ve çeşitli sahil ilçe Belediye Başkanlarından vatandaşlara  uyarı açıklamaları geliyor.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras “Tüm Türkiye’yi uyarıyorum yeterli sağlık önlemlerimiz ve ekipmanlarımız yok, Bodrum’a gelmeyin sağlık ortamı olarak kaldığınız yere oranla daha güvende değilsiniz, bizim hizmetlerimiz kendimize yetmiyor, nüfus artışı tehlike ve risk boyutlarını arttırmaktan başka bir işe yaramaz” diyerek  yazlıklarına gelmek isteyenlere bu sözlerle uyarıda bulunmuştu.
Edirne’nin Keşan ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ise büyük şehirlerden Saros Körfezi’ndeki tatil beldelerine gelen ya da gelmek isteyenlere “Sahillerimize gelen misafirlerimiz var. Ancak onlara temizlik ve su hizmeti dışında bir hizmet maalesef veremeyeceğiz. Çünkü ancak Keşan’daki vatandaşlarımıza hizmet üretebileceğimiz bir süreçteyiz. Bu süreçte lütfen hem kendi sağlığınız, hem de bölge halkımızın sağlığı için sahillerimize gelmeyiniz” sözleriyle seslendi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Başkanlardan çağrı: “Yeterli sağlık önlemlerimiz ve ekipmanlarımız yok. Gelmeyin!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin