Başkanların 10 Kasım Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkanların 10 Kasım Mesajı

Kaplan: “Rahmet ve şükranla anıyoruz”

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Ahmet Kaplan, Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün vefatının 83. yıldönümü nedeniyle bir anma mesajı yayımladı. Gaziantep Haber

GAHİB Başkanı Ahmet Kaplan, mesajında şanlı tarihimizin en önemli kilometre taşlarından biri olan Kurtuluş Savaşımızın önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin yıldönümünde rahmet, minnet ve şükranla andıklarını ifade etti.
Büyük bir kahramanlık destanı olan Kurtuluş Savaşı’nın ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin milletin ortak eseri olduğunu kaydeden Kaplan, “Atatürk, milletimizin azim, kararlılık, fedakarlık ve cesaretinin ürünü olan Cumhuriyetimizi gençlere emanet etmiştir. Gençlerimizin Cumhuriyeti korumak ve ilelebet yaşatmak için her türlü fedakarlığı yapacağına olan inancımız tamdır. Milletimizin çaba ve gayretleri sonucu bugün bölgesinde ve dünyada gerek ekonomik, gerekse de siyasal anlamda önemli bir güç olan Türkiye Cumhuriyeti, dünyanın dört bir tarafındaki mazlum milletlerin umudu haline gelmiştir. Bizlere emanet edilen Cumhuriyeti, muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da tüm gücümüzle çalışmaya, üretmeye ve ihracat yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Çıkmaz’dan 10 Kasım Mesajı

Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Çıkmaz, Atatürk’ün vefatının yıldönümü nedeniyle bir anma mesajı yayımladı.
Başkan Çıkmaz mesajında, Atatürk’ü vefatının yıldönümünde rahmet ve minnetle anıklarını belirterek, “19 Mayıs 1919’da Samsun’da yaktığı kurtuluş meşalesi ile milletimizin bağımsızlığına ve özgürlüğüne olan tehditleri yok ederek Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Mustafa Kemal Atatürk, devlet adamlığı ve askeri yetenekleri ile çağının en önemli liderlerinden birisidir. Atatürk’ün gençlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti bugün dünyada söz sahibi devletler arasındaki yerini almıştır. Büyük önder Atatürk’ün, ‘Ekonomik kalkınma, Türkiye’nin hür, müstakil, daima daha kuvvetli, daima daha refahlı Türkiye idealinin belkemiğidir’ ve ‘Yeni Türkiye Devleti temellerini süngüyle değil, süngünün de dayandığı ekonomi ile kuracaktır. Yeni Türkiye Devleti cihangir bir devlet olmayacaktır. Fakat yeni Türkiye Devleti bir ekonomi devleti olacaktır’ şeklindeki sözleri ekonominin daha doğrusu üreten bir toplum olmanın önemini ortaya koymaktadır. Bizler iş dünyası olarak üreten Türkiye idealine daha fazla katkı yapmak için tüm enerjimizle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi saygı, özlem, minnet ve rahmetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Atatürk’ü anmak, Cumhuriyet’e ve kazanımlarına sahip çıkmakla mümkündür”

 Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Halı Sektör Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83’nci yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 83’nci yıldönümünde özlem, minnet ve rahmetle anıyoruz.” dedi.

Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün, muzaffer bir komutan, büyük bir devlet adamı ve dünyanın saygı duyduğu bir lider olduğunu belirten Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Halı Sektör Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan, yayımladığı yazılı mesajında şunları kaydetti:

“Şanlı tarihimizin en önemli kilometre taşlarından birisi olan Kurtuluş Savaşımızın zaferle sonuçlanması ve ardından Cumhuriyetimizin kuruluşuna önderlik yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 83’nci yıldönümünde özlem, minnet ve rahmetle anıyoruz. Atatürk’ü anmak, Cumhuriyet’e ve kazanımlarına sahip çıkmakla mümkündür. Birinci Dünya Savaşı sonrası her türlü imkansızlık ve yokluğa rağmen kahraman milletimizle birlikte başlattığı Kurtuluş Mücadelesinde büyük bir zafer kazanarak tarihin akışını değiştiren Atatürk’ün, ‘En büyük eserim’ dediği Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkmak ve daha da güçlendirerek ilelebet yaşamasını sağlamak hepimizin öncelikli görevi olmalıdır. Fikirleri yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Yaşadığı çağa damgasını vuran ve sadece Türk milleti için değil bağımsızlık mücadelesi veren tüm milletlere örnek olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.” Gaziantep Sağlık

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Başkanların 10 Kasım Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin