BASKETTE İLK GALİBİYET

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BASKETTE İLK GALİBİYETBeko Basketbol Ligi’nde ilk galibiyetini alan Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde sevinç yaşanıyor.

Beko Basketbol Ligi’nde bu sezon mücadele etmeye başlayan Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediye Basketbol takımı ligin 4. haftasında sahasında ağırladığı Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni özellikle son periyotta sergilediği etkili mücadeleyle 79-74 yenerek, hafta sonu Beşiktaş ile yapacağı maç öncesi moral buldu.

Başantrenör Doğan Deniz, yaptığı açıklamada, 3 haftalık yenilginin ardından aldıkları galibiyetin kendileri için önem taşıdığını söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye Ligi’ni tanıyan tecrübeli oyunculardan oluştuğuna işaret eden Deniz, ”Mücadelede rakibimizi doğru yerde yakalayarak, galibiyete ulaştık” dedi. Oyun kurucuları ABD’li Andre Collins’in sakatlığının geçerek aralarına katıldığını ifade eden Deniz, şöyle konuştu: ”Collins’in yokluğunda Erden her maçta özveriyle mücadele ediyordu. Ancak o da bir yere kadar. Kente döndükten sonra sıkı bir antrenman programı uygulayan Collins’in Mersin maçında yerini alması bizi rahatlattı. Henüz tam performans oynamıyor. Collins’in de tam performans oynamaya başlamasıyla takım yavaş yavaş oturacak.”

Mersin Büyükşehir Belediyesi karşısında sergilenen mücadelenin gelecek için ”iyi sinyaller” verdiğini dile getiren Deniz, ayrıca aldıkları galibiyetin hafta sonu deplasmanda yapacakları Beşiktaş maçı öncesinde de kendilerine moral kaynağı olduğunu kaydetti.

ÖNEMLİ BİR GALİBİYET

BEKO Basketbol Liginde Mersin Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan galibiyetin önemli olduğunu belirten Royal Halı Gaziantep BŞB. Basketbol Takımı yöneticileri Erol Hüner ve Güven Güzelbey, “Bizim için BEKO Ligi yeni başlıyor. Önemli bir galibiyete imza attık. Bunun devamı mutlaka gelecek. Ligdeki ilk galibiyetimiz camiamıza hayırlı olsun” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BASKETTE İLK GALİBİYET

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin