BAYANLAR ÜRETİME KATKI SAĞLIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BAYANLAR ÜRETİME KATKI SAĞLIYORŞehitkamil Belediyesi Sosyal Tesislerinde dikiş kursuna gelen bayanlar hem meslek ediniyorlar hem de ürettikleri ürünleri satarak aile bütçelerine katkı sağlıyorlar. Başkan Fadıloğlu Şirinevler Sosyal Tesislerinde ki kursiyerleri ziyaret ederek ortaya çıkan eserlerden dolayı tek tek kutladı.

SOSYAL TESİSLER FABRİKA GİBİ ÇALIŞIYOR

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun özel ilgi gösterdiği Sosyal Tesisler bayanların farklı alanlarda kendini geliştirdikleri ve aynı zamanda üretime katkı sundukları fabrika gibi çalışıyor. Ev hanımları ve okula gitmeyen genç kızlardan oluşan kursiyerler iğne oyası kurslarının yanı sıra dikiş nakış kurslarından da faydalanarak hem meslek sahibi oluyorlar hem de ürettikleri ürünleri satarak aile bütçesine katkıda bulunuyorlar. Bir yıl boyunca üzerinde çalıştıkları elbiseleri mankenler üzerinde sergileyen bayanlar herkesin takdirini kazandı.

KENDİ KIYAFETLERİNİ KENDİLERİ TASARLIYORLAR

Şirinevler Sosyal Tesislerine gelmeden önce herhangi bir aktivitede bulunmadıklarını belirten kursiyerler; “Şirinevler sosyal tesisine geldiğimde dikiş nakış konusunda herhangi bir bilgim yoktu. Zamanla sırasıyla dikiş ve nakış kurslarına katılarak kendi elbiselerimi dikmeye başladım. Yaptığım işte kendimi daha da geliştirip yaptığım ürünleri satmaya başladım. Burada kendi kıyafetlerimizi kendimiz yapıp tasarlıyoruz, en azından masraf yapmadan düğünlerde giyeceğimiz kıyafetlerimizi yapıyoruz. Kullandığımız kumaşlarımızın hepsini belediyemiz karşılıyor. Şehitkamil belediyemize ve Başkanımız Rıdvan Fadıllıoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Ayrıca sosyal tesislerde açılan kurslara katılan bayanlar kurslara katılmaları konusunda diğer ev hanımlarına çağrıda bulunarak Şehitkamil sosyal tesislerden yararlanmaları çağrısında bulundular.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BAYANLAR ÜRETİME KATKI SAĞLIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin