BEKO 1.LİGDE HEDEF İLK SEKİZ!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BEKO 1.LİGDE HEDEF İLK SEKİZ!Beko Basketbol Birinci Liginde mücadele edecek olan Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı yeni yönetimi ve yaptığı transferler ile sezona hızlı girmeyi planlıyor.

2012-2013 sezonunda Beko Basketbol Birinci Liginde mücadele edecek olan Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı yeni sezonda ilk sekize kalmayı hedefliyor. Yönetimini daha da güçlendirerek yaptığı transferler ile göz dolduran Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı Başkanı Metin Uzer, daha güçlü bir yönetim ile göreve devam ettiklerini belirtti. Metin Uzer, “4 olan yönetim kurulu üye sayısını 12 ye çıkarttık. Bu sene oluşturacağımız takım kadromuzda geçen seneki mevcut kadromuz ve aramıza yeni katılan değerli arkadaşlarımızla yola devam ediyoruz. Bu sezon yaklaşık olarak 12 kişilik bir ekibimiz olacak. 7 yeni transfer yaptık, bundan sonraki süreçte 1 kişilik bir transfer hakkımız kalıyor, bu transferimizi de ilk 5’te oynayacak iyi bir oyuncu olacak şekilde gerçekleştireceğiz.  Transfer ettiğimiz bu 7 oyuncudan 3’ü yabancı diğerleri ise yerli oyuncu.

BEKO 1.LİGDE HEDEF İLK SEKİZ!TRANSFER YAPARKEN TAKIMA UYUM SAĞLAYACAK OYUNCULAR SEÇTİKTransferlerimizden bir tanesi Amerikalı Andre Collins, kendisi gard pozisyonunda oynayacak, ikincisi yine Amerikalı  Isaiah Swann, Polonya liginde final oynayan takımdan transferimiz ve bu oyuncumuzda iki numaralı pozisyonda oynayacak, üçüncü oyuncumuz ise İspanya birinci liginde oynayan 1985 doğumlu Mississippi State çıkışlı oyuncu Charles Rhodes ve bu oyuncumuzda 4 veya 5 numara pozisyonlarında oynayan pivot görevi yapacak bir oyuncu! Biz geçtiğimiz senelerde elde ettiğimiz başarılarımızı transfer ettiğimiz oyuncularımızın takıma olan uyumuna bağlıyoruz. Bu sene de yaptığımız transferlerde takıma uyum sağlayabilecek oyuncular transfer etmeye çalıştık.

HEDEFİMİZ İLK SEKİZE GİREBİLMEK

Beko Basketbol Liginde mücadele eden rakiplerimizin hepsi güçlü rakipler ve hepsi ile fikstür gereği mücadele edeceğiz. Bizim için fikstür, ilk haftalarda oynayacağımız rakiplerin kendimize bütçe olarak yakın rakipler olması açısından önemliydi. İlk büyük maçımızı 5.haftada Beşiktaş ile oynayacağıız. İlk hafta Edirne deplasmanına gidiyoruz, bu açıdan fikstür genel itibariyle bizim için olumlu diyebiliriz. Beko Basketbol Birinci Liginde çok kaliteli takımlar var.  Bizim bu sezon hedefimiz ilk sekize girmek.

BEKO 1.LİGDE HEDEF İLK SEKİZ!AĞUSTOS AYININ SONUNA KADAR KOMBİNE SATIŞLARIMIZI DUYURACAĞIZ

Maçlarımızı Karataş Spor Salonunda oynayacağız. Biz bu anlamda birinci ligde mücadele eden takımımıza ilginin yoğun olacağını ve evimizde oynayacağımız maçlarda yoğun bir seyirci desteğini arkamıza alacağımızı düşünüyoruz. Özellikle üniversitelilerin maçlarımıza yoğun ilgi göstereceğini ve bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz. Özellikle üniversite grupları içerisinde belirli taraftar grupları oluşturmayı planlıyoruz. Bilet satışlarımız henüz başlamadı, kombine hazırlıklarımız devam ediyor. Bununla ilgili salonda yapılması gereken bir kaç talimat var, onların yapılmasını bekliyoruz. Tahminim Ağustos ayının ortasına kadar kombine satışını duyurmuş oluruz” dedi.

Yeni sezon hazırlıkları sürerken alt yapının da startının verildiğini ifade eden Metin Uzer, haftanın üç günü bu konu ile ilgili çalıştıklarını ve seçtikleri başarılı oyunculardan genç ve yıldız takım oluşturulacağını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BEKO 1.LİGDE HEDEF İLK SEKİZ!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin