BELEDİYE BAŞKANLARI AFYON’DA BULUŞUYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BELEDİYE BAŞKANLARI AFYON'DA BULUŞUYORMarmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen “Belediyelerde Yeni Gelişmeler ve Uygulamaya Yansımaları: 2011 Yılı Değerlendirme Toplantısı” Afyon Korel Hotel’de gerçekleştirilecek.

21 Şubat Salı günü Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin açılış konuşmasıyla başlayacak ve üç gün sürecek değerlendirme programı kapsamında, belediye başkanları arasında deneyim paylaşımı ve istişare toplantılarının yanı sıra belediyecilik sistemindeki yeni gelişmeler de masaya yatırılacak. Program kapsamında Uzman Eğitmen Sıtkı Aslanhan tarafından “Belediyecilikte Halkla İlişkiler” konusunda belediye başkanlarına yönelik bilgilendirme de yapılacak.

BAŞKAN ALTEPE: ORTAK AKILLA HAREKET EDİYORUZ
Marmara Belediyeler Birliği’ne üyeliği bulunan 230 belediye başkanının katılacağı programla ilgili açıklama yapan Birlik Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Eğitim konusunda referans alınan bir birlik haline geldiğimiz tüm Türkiye tarafından kabul edilmekte. Belediye başkanlarıyla yapacağımız toplantılarda, hem Birlik bünyesinde gerçekleştirilecek eğitim programları, hem de Türk belediyecilik sistemindeki yeni gelişmelerle ilgili istişarede bulunuyor, ortak akılla hareket ediyoruz. Hiçbir şekilde siyasi parti ve görüş ayrımı gözetmediğimiz gibi, büyük belediye – küçük belediye önceliği de yapmıyor, tüm belediyelerimizin sorunlarına ve taleplerine eğiliyor, bizi aşan sorunları da Ankara’ya taşıyarak çözüm odaklı bir çalışma idaresi ortaya koyuyoruz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BELEDİYE BAŞKANLARI AFYON’DA BULUŞUYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin