Belediyeler, Rant Yerlerine Dönüştürüldü!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediyeler, Rant Yerlerine Dönüştürüldü!Saadet Partisi Gaziantep il teşkilatı tarafından il divan toplantısı yapıldı. Düzenlenen toplantıya çok sayıda partili katıldı.

Saadet Partisi Gik üyeleri Mehmet Bozgeyik ve Mehmet Karalar divan toplantısında yaptıkları konuşmada çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Faaliyet raporlarının ardından konuşma yapan İl Başkanı Hayri Kamalı, Milli görüş en kısa zamanda maneviyat bayrağını dalgalandıracaktır diyerek Belediyelerin rant kapısına dönüştüğünü söyledi.

HALKIN MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNİ DÖRT GÖZLE BEKLE

Kamalı, divan toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi;  “Teşkilatlar olarak muazzam bir çalışmamız var. Bunlar hep güzel şeylere işaret ediyor. Allah sabrımızı artırsın. Yapılacak olan bu yerel seçimlerde çok önemli genel seçimde başarılı olmamız için bu seçime mutlaka önem vermeliyiz. Biz inanıyoruz ki Saadet Partisi bu seçimlerde yeni bir sayfa açacak, yeni bir başlangıç yapacaktır. Ülkemizin hemen her yerinde olduğu gibi Gaziantep’  de en iyi sonucun alınması için gereken gayret gösterilecektir. İnşallah Milli Görüş en kısa zamanda yönetime gelerek, maneviyat bayrağını dalgalandıracak, ağır sanayi ve teknoloji hamlesini tamamlayacaktır. Belediyelerin hizmet yeri olmak yerine, rant yerlerine dönüştürüldüğünü vurgulayan Kamalı,” Rüşvet, adam kayırma, iltimas, torpil, yandaş yapı had safhadadır. Halkın Milli Görüş belediyeciliğini dört gözle beklediğini dile getiren Kamalı, “Halkımız ümitlerini bize bağlamaktadır. Bu seçim inşallah bizim seçimlerimiz olacaktır. Bizler hizmete talip olduk. Halka hizmet anlayışı ile kolluk görevine talip olduk. Dost düşman herkes görecektir ki, bu seçim Saadet Partisi’nin lehine olacaktır.

GETİRDİK DİYEBİLİYORLARSA MESELE YOK

İl Başkanı Kamalı Doğunun çoğu ilçelerinde dersleri boş geçen öğrencilerle Ankara’da, İstanbul’da İzmir’de ve büyükşehirlerde Anadolu ve fen liselerinde okuyanlarla aynı sınava giriyorlar. Aynı salonda sınava girmeleri, aynı sonucu almaları için yeterli değildir.” diyen Saadet Partisi il Başkanı Kamalı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir takım aileler imkânları ölçüsünde aradaki açığı dershanelerle kapatmanın yoluna gidiyor. Dershanedeki öğretmenler hiç şüphesiz ki üniversite sınavlarında sorulan sorulara cevap verme amacıyla öğrencileri o yönde hazırlamanın gayreti içinde oluyorlar. Doğudaki bazı ilçelerde Ankara’da ve İstanbul’da ki Fen Liseleri ile Anadolu Liselerinin seviyesine getirirlerse o zaman dershanelere ihtiyaç kalmaz. Getirdik diyebiliyorlarsa mesele yok. Ama getiremedilerse sorun O zaman var demektir. Bu sorunun daha aklıselim bir yaklaşımla çözülmesi gerekir. Ayrıca 8 Aralık 2013 de İl teşkilatımızın 5.olağan kongresini ve belediye başkan adaylarının tanıtımını Genel başkanımızın katılımı ile yapacağız bununla ilgili geniş basın açıklamasını sonra yapacağız”

Toplantı Saadet Partisi il Eğitim Başkanı Ömer Mert’in Partililere verdiği “ Siyası sorumluluk” eğitimi ile son buldu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Belediyeler, Rant Yerlerine Dönüştürüldü!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin