BEŞLER GRUP ÇITAYI YÜKSELTİYOR…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BEŞLER GRUP ÇITAYI YÜKSELTİYOR...Un, makarna, sıvı yağ, nişasta ve yem sektörlerinde faaliyetlerine devam eden  ve Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan Beşler Grup  elde ettiği başarılarla adından övgüyle söz ettiriyor.

Beşler Grup’a bağlı olarak faaliyetlerine devam eden Beşler Makarna Un İrmik Gıda San. A.Ş. ve Beşler Gıda ve Kimya A.Ş, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yer alırken, grubun makarna sektöründeki yatırımı olan Beşler Makarna da ilk 1000 kuruluş içerisinde bulunuyor.

Günlük 2.100 ton buğday unu üretim kapasitesi ile Beşler Un, yalnız Türkiye’nin değil aynı zamanda Ortadoğu ve Balkanların da en büyük un üretim tesisi olarak büyük başarılara imza atıyor.

Ülfet tesislerinin Beşler Grup tarafından 2006 yılında satın alınmasından sonra faaliyetlerine büyüyerek devam eden Beşler Gıda ve Kimya A.Ş‘ yakın dönemde gerçekleştirdiği yatırımlarla ham yağ üretim kapasitesini günlük 240 tondan 500 tona yükselterek sektörün devleri arasındaki yerini sağlamlaştırdı.

Makarna sektöründe Türkiye’nin en önemli üretim tesislerinden birisi olan ve 100’ün üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştirerek tüm dünyada aranan bir marka haline gelen Beşler Makarna, üretim ve Ar-Ge’de gerçekleştirdiği yeni yatırımlarla nitelikli büyümesini sürdürüyor.

2012 yılında bölgenin en büyük yem üretim tesisi olan Beşyem‘i kuran Beşler Grup, yine dev bir yatırıma imza atarak nişasta, glükoz ve fruktoz üretimi gerçekleştireceği yeni tesisi Beşan Nişasta‘yı faaliyete geçirdi.

Beşyem ve Beşan Nişasta’nın 2013 yılında Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu arasında yer alması doğrultusunda hedef belirleyen Beşler Grup, faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde çıtayı yükseltmeye, Gaziantep ve bölgenin gururu olmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BEŞLER GRUP ÇITAYI YÜKSELTİYOR…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin