Beyhanhıdıroğlu, “İhracatta hedefe adım adım ilerliyoruz”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GTO Başkanı Beyhan Hıdıroğlu Şubat Ayı İhracatını Değerlendirdi: 

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan ihracat verilerine göre Gaziantep, Şubat ayında ihracatını yüzde 5,4 oranında arttırarak toplam 541 milyon 835 bin dolarlık ihracat gerçekleştirdi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan Şubat ayı ihracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, Gaziantep’in ihracatını geçen yılın şubat ayına göre arttırdığını ve ihracat hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

Gaziantep’in 2017 yılının Şubat ayında 520 milyon 72 bin dolarlık ihracat yaptığını, geride bırakılan ayda ise 541 milyon 835 bin dolarlık ihracat gerçekleştirdiğine dikkat çeken Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, “Gaziantep her alanda olduğu gibi ihracatta da hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. İhracatçı bir şehir olan Gaziantep’in bu yılki hedefi en çok ihracat yapan iller sıralamasında ilk beşe girmek” dedi.

Beyhanhıdıroğlu, “İhracatta hedefe adım adım ilerliyoruz"

            Gaziantep’in 2018 yılının Ocak ve Şubat aylarında 1 milyar 64 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdiğini ve ihracatını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5,7 oranında arttırdığına dikkat çeken GTO Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, “Gaziantep bu yılın ilk iki ayında geçen yılın aynı dönemine göre ihracatını attırdı. İlk iki aydaki ihracat artışına katkı sağlayan tüm ihracatçılarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Hıdıroğlu yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

            “Gaziantep ihracattaki başarısını her ay arttırarak sürdürüyor. Bölgenin ihracat lokomotifi konumunda bulunan Gaziantep, her alanda olduğu gibi ihracatta da bölgedeki diğer kentlere öncülük ediyor. İhracatçı bir şehir olan Gaziantep şubat ayında en çok ihracat yapan kentler sıralamasında yerini korudu. Gaziantep, belirlenen ihracat hedeflerine adım adım ilerliyor. Bu yıl hedef en çok ihracat yapan ilk beş kentten biri olmak. Gaziantep’in çevresindeki olumsuz gelişmelere rağmen ihracatını arttırarak devam ettirmesi takdire şayandır. Emeği geçen herkesi Gaziantep Ticaret Odası ve bütün ticaret erbabı adına tebrik ediyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Beyhanhıdıroğlu, “İhracatta hedefe adım adım ilerliyoruz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin