Bilim Tohumları Ekibi Gaziantepli Çocuklarla Buluşmaya Geliyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul, 30 Haziran 2015 – Bayer’in Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile birlikte yürüttüğü Bayer Genç Bilim Elçileri Projesi’nin gezici birimi olan Bilim Tohumları Ekibi Türkiye’yi dolaşmaya ve kırsal alanlardaki çocuklarla buluşmaya devam ediyor. 7 Temmuz Salı ve 8 Temmuz Çarşamba günleri yeni durağı Gaziantep’te çocuklarla bir araya gelecek olan ekip, bilimi sevdirmeye yönelik deneylerle çocuklara farklı ve eğlenceli bir gün yaşatacak.

Bayer ile TOG’un 2011 yılında başlattığı ve okul döneminde yürütülen Bayer Genç Bilim Elçileri projesinin kısa dönemli bir uzantısı olarak tasarlanan Bilim Tohumları Ekibi, çocuklardan ve ailelerden gelen talep doğrultusunda ikinci yılında da Türkiye turuna devam ediyor. İlk yılında Türkiye’nin dört bir köşesindeki 61 noktada bulunan yerleşimi ziyaret ederek 6260 çocuk ile buluşan projede gönüllü üniversite öğrencileri yer alıyor.

Çocukların başta doğa olayları olmak üzere etraflarında olup bitenleri sorgulamasını ve araştırmasını hedefleyen Bayer Genç Bilim Elçileri Projesi Bilim Tohumları Ekibi 2015’in sonuna kadar 20 il ve 40 noktada 2500 çocuğa ulaşacak. Bilim Tohumları Ekibi, Nisan-Eylül 2015 dönemi boyunca Gaziantep’in ardından sırasıyla Sivas, Yozgat, Isparta, Antalya, Muğla, Aydın, Uşak, Bilecik, Sakarya ve Yalova’da çocuklarla buluşacak.

Bayer: Daha iyi Bir Yaşam İçin Bilim

Bilim Tohumları Ekibi Gaziantepli Çocuklarla Buluşmaya Geliyor

Bayer, temel olarak sağlık, beslenme ve ileri teknoloji ürünleri alanlarında uzmanlaşmış küresel bir şirkettir. İnsanlığa faydalı olabilmek ve yaşam kalitesini arttırabilmek amacıyla ürün ve hizmetler geliştiren Bayer aynı zamanda; inovasyon, büyüme ve yüksek kazanma gücü ile değer yaratır. Sürdürülebilir kalkınma ilkelerine bağlı olan Bayer, kurumsal vatandaş olarak sahip olduğu sosyal ve ahlaki sorumlulukların bilincindedir. Ekonomi, ekoloji ve sosyal sorumluluk, Bayer’in kurumsal amaçları içinde aynı önem derecesindedir. 2014 yılı itibariyle 118.900 çalışanı ve 42,2 milyar Avro satış cirosuna sahip olan Bayer’in, Ar-Ge harcaması ise 3,6 milyar Avro’ya ulaşıyor. Daha fazla bilgiye www.bayer.com adresinden ulaşabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bilim Tohumları Ekibi Gaziantepli Çocuklarla Buluşmaya Geliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin