BİLKEN YUMURTA ailesi iftarda buluştu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BİLKEN YUMURTA ailesi iftarda buluştuBilken Yumurta personeli iftar programında bir araya geldi. Yumurta Sektörüne nitelik ve kalite getiren Bilken Yumurta, sektörde yakalamış olduğu başarının mimarı olan personeliyle birlikte iftar yemeğinde buluştu.

Gıda sektörüne Bilken Yumurta ile adım atan tanınmış ve saygın iş adamlarından Bilal Çeker ve Yusuf Kenan Uygur başarının temelinde uyum içinde çalışan personel gücü olduğu vurgusunu yaparak, tüm personel ve ailelerine Bilken Yumurta’nın gelişiminde gösterdikleri katkıdan dolayı teşekkür etti.

Birlik ve beraberliğin üretime yansıdığını dile getiren Bilal Çeker; personel arasındaki uyumun iş ortamına ve doğal olarak Bilken Yumurta’nın başarısına etki ettiğini belirterek başarılı ve uyumlu çalışma için tüm çalışanlara ve ailelerine teşekkür etti.

Bilken Yumurta ailesinin gün geçtikçe büyüdüğüne ve iftar programlarının geleneksel hale dönüştüğüne dikkat çeken Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kenan Uygur ise Bilken Yumurta adına çalışan tüm personel ve ailelerine fedakarlıklarından dolayı teşekkür etti. Uygur; “ Bilken Yumurta olarak 2010 yılında temelini attığımız tesisimizde bugün çok ciddi kapasiteler ile çalışıyoruz. Sektörde gelinen nokta itibariyle herkesin gıpta ile baktığı hizmetler üreten, kurumsal yapısını oturtmuş, Türkiye’nin güçlü üretim tesislerinden birisi haline gelmiş durumdayız. İnşallah bu birlikteliğimiz, ahengimiz ve uyumumuz artarak devam eder.

BİLKEN YUMURTA ailesi iftarda buluştu

HEDEFLERİMİZE ADIM ADIM İLERLİYORUZ

Yakın bir zamanda Türkiye’nin en büyük yumurta üretim tesislerinden biri olmayı planlıyoruz. Hedeflerimize adım adım ilerlemeye devam ediyoruz. Bilken Yumurtayı diğer üreticilerden farklı kılan bir çok özelliğimiz var. Kullanılan teknolojik altyapı ile yumurtaların el değmeden tüketiciye ulaşmasına olanak sağlayan özelliğimiz bizi farklı kılan özelliklerimizden yalnızca bir tanesi.

BİLKEN YUMURTA ailesi iftarda buluştuYUMURTALAR, EL DEĞMEDEN TÜKETİCİYE ULAŞIYOR

Çiftliğimizde yaklaşık 1 milyon tavuk olacak. Bu da Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun en büyük yumurta üretim tesisi olacağımız anlamına geliyor. Bu sayede Türkiye’nin de en büyük yumurta üretim tesislerinden birisi olmayı hedefliyoruz.  Tesisimizde üretilen yumurtalar, tüketicinin sofrasına gelene kadar çeşitli kontrollerden geçmekte, nedir bu kontroller derseniz; öncelikle lezzet, kabuk kalitesi, kabuk rengi, kirlilik kontrolleri gibi bir dizi kontrollerden geçtikten sonra yumurtalarımızı tüketici ile buluşturuyoruz. Kullandığımız teknolojik altyapı yumurtalarımızın el değmeden tüketiciye ulaşmasına olanak veriyor, bu da bizi farklı kılan etkenlerden sadece bir tanesi. Tavuklarımıza yedirdiğimiz, yemi günlük 360 ton kapasiteli modern yem fabrikamızda kendimiz günlük olarak tamamen doğal ve kaliteli yem hammaddelerinden üretiyoruz. Yem hazırlanırken kesinlikle birinci sınıf dışında hammadde kullanmıyoruz. Kümeslerimizden sensörlü konveyörlerle yumurta tasnif bölümüne taşınan günlük yumurtalar, tasnif ünitemizde Türkiye’de sadece sayılı birkaç büyük tesisin kullandığı ve ciddi bir yatırım gerektiren Tasnif Makinesi ile yumurtanın üzerindeki toz ve tüyler hava yardımı ile temizlenmekte, karanlık odada yumurtalar tek tek kirli, kırık, tasnif dışı kontrollerinden geçirilmekte, kirli, kırık, çatlak, gizli kırık yumurtalar makinenin tasnif dışı hatlarına yönlendirilmekte ve bu yumurtaların tüketici ile buluşması engellenmektedir. Sonrasında ise saatte 108 bin yumurtamız tek tek tartılarak ebatlarına göre otomatik olarak viyollere doldurulmakta ve paketlenerek satışa hazır hale getirilmektedir.

BİLKEN YUMURTA SEKTÖRE KALİTE VE NİLETİK KAZANDIRDI

Yumurta sektörüne kalite ve nitelik getirdik. Diğer sektörlerde olduğu gibi yumurta sektöründe de lider olmak istiyoruz.Yumurta üretiminde akıllı kümes teknolojilerini kullanıyoruz.Türkiye’de, Avrupa standartlarına göre üretilen son teknoloji akıllı kümesler ile yumurtacı tavuklarımız otomatik bir sistem sayesinde kendi kendilerine besleniyorlar. Bu tesis için çok ciddi bir bütçe ayırdık.Yumurta üretimi başlı başına ayrı bir sektör olmasına rağmen istenilen standartların yakalanamadığını görüyoruz. Biz sektöre çeki düzen vermek kaygısı içerisindeyiz. Her işte olduğu gibi lider olmayı hedefliyoruz. Hızlı başladık hızlı devam edeceğiz. Bu işe bir kalite getireceğiz. Yumurtanın lezzeti ne ki, kalitesi ne olsun mantığında değiliz. Yumurta başlı başına bir sektör ve yumurta herkes tarafından tüketilen bir besin kaynağı. Yumurta üretimi göründüğü kadar basit bir iş değil. Biz bu işin teknolojisini de bünyemize kattık. Akıllı kümes teknolojisi ile kendi kendine bakan kümesler yaptık” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BİLKEN YUMURTA ailesi iftarda buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin