Binbaşı Sonat’ta son veda

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tunceli’de şehit olan Jandarma Özel Hareket Tabur Komutanı Binbaşı Yavuz Sonat Güzel, Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı.
Tunceli’de Terör örgütü PKK’yla çatışmada şehit düşen 39 yaşındaki Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat Güzel, ağıtlar ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.
Binbaşı Güzel için dün önce Elazığ’da tören düzenlendi, cenaze sonra Ankara’ya gönderildi. Şehit Binbaşı Güzel’in Türk bayrağına sarılı naaşı askerlerin omuzlarında Ankara’da Kocatepe Camisi’ne getirilirken, yakınları gözyaşlarına boğuldu.
Cenaze törenine şehit binbaşının eşi Burcu Güzel, 12 yaşındaki kızı Sude Güzel, annesi Emine Güzel ve babası Yılmaz Güzel ile diğer yakınlarının yanı sıra Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, İçişleri Bakanı Selami Altınok, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve askerler katıldı.

Kaynak; Hürriyet

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Binbaşı Sonat’ta son veda

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin