BİNGÖL, “BEN PARTİMİN NEFERİYİM”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BİNGÖL, “BEN PARTİMİN NEFERİYİM”İş adamı CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Cahit Bingöl, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına atanan Akif Ekici’yi tebrik ederek “Ben partimin neferiyim. Partim için çalışmaya devam edeceğim” dedi.

PM kararıyla CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına atanan  Ekici’yi centilmence tebrik eden İş adamı  CHP’li Burhan Cahit Bingöl “Ben partimin emrinde ve bir CHP’li olarak partimin hizmetindeyim” ifadesini kullandı.

Aylar öncesinde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıklayarak ilginç sloganlarla Gazianteplilerin sevgisini kazanan Bingöl, Türkiye genelinde adından söz ettirmeyi başardı. Aday adaylığı süresince “Aday gösterilmeseniz dahi CHP için çalışacak mısınız?” sorusuna “Aday kim olursa olsun, partim için çalışacağım. Ben partimin neferiyim, hizmetkârıyım” sözlerini sıkça dile getirmişti. Bingöl dediğini yaptı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığına atanan Ekici’yi centilmence kutladı ve çalışmaya devam diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Burhan Cahit Bingöl, “Ben genel başkanımın ve partimin emrinde bir nefer olarak çalışmalarımı sürdüreceğim. Aday adaylık sürecimde beni yalnız bırakmayan Gaziantep il teşkilatına, Şahinbey, Şehitkâmil, Araban, Yavuzeli, Nizip, Oğuzeli, İslahiye ve Nurdağı ilçe teşkilatlarına, CHP Gaziantep Kadın kolları ve gençlik kollarına, muhtarlarımıza, parti delegelerimize, sivil topluk kuruluşlarımıza, mesleki teşekküllere, odalarımıza ve borsamıza, CHP’li milletvekillerimize, Gaziantepli sanayici ve iş adamlarımıza, baromuza, üniversitelerimize ve üniversite gençlik teşkilatlarımıza, Gaziantepli bürokratlarımıza, emniyet teşkilatımıza ve Gaziantep’in yerel, yazılı, görsel ve işitsel basın organlarıyla, ulusal basın kuruluşlarımıza, ajanslarımıza, köşe yazarlarımıza, basın emekçilerine ve en önemlisi de bu süreç içerisinde yürekleriyle bize destek veren Gazianteplilere, Gaziantep’te yaşayan Siirtlilere, Diyarbakırlı, Şanlıurfalı, Mardinli, Bitlisli, Batmanlı, Vanlı, Kahramanmaraşlı, Adıyamanlı, Malatyalı, Hataylı, Osmaniyeli, Adanalılara ve daha sayamadığım yüzlerce kurum ve kuruluşa yürekten teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

BİNGÖL, “BEN PARTİMİN NEFERİYİM”
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BİNGÖL, “BEN PARTİMİN NEFERİYİM”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin