“Bir Çocuk Bir Dilek”

featured
Bir Çocuk Bir Dilek
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Bir Çocuk Bir Dilek”

Gaziantep Valiliği koordinesinde hayata geçirilen “Bir Çocuk Bir Dilek” kampanyası kapsamında Ramazan ayında öksüz ve yetim çocukların yüzünü güldürmek amacıyla çalışmalar başlatıldı.

Kampanya çerçevesinde il genelinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları kayıtlarında ihtiyaç sahibi olan 18 yaşının altındaki 2.300 öksüz ve yetim çocuğa Valimiz Davut Gül tarafından yazılan bir mektup gönderilerek “keşke olsa” dedikleri 3 isteklerini yazmaları istenmiş ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma ekipleri vasıtasıyla çocukların dilekleri toplandı.

Kampanyada yer alan her çocuğun üç dileğinden bir tanesinin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımız ve hayırseverlerimizin işbirliğinde Ramazan Bayramı öncesinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

“Yetim gülerse dünya güler” düşüncesinden yola çıkarak hazırlanan kampanyaya destek olmak isteyen hayırseverlerimiz için çocukların dileklerinin ve kısmi bilgilerinin olduğu listeler hazırlanmıştır. Oluşturulan listeler Valilik internet sitesi ve sosyal medya mecralarından paylaşım yapılarak gerekli bilgilendirmeler sağlanacak.

Hayırseverlerimiz yayınlanan listelerde yer alan çocukların dileklerinden gerçekleştirmek istedikleri bir tanesini seçerek Valiliğimize bildirdiği takdirde işlemler tamamlanarak dilekler Ramazan Bayramı öncesinde gerçekleştirilmiş olacak. Çocukların rencide olmaması amacıyla listelerde soyadlarına ve kimlik bilgilerine yer verilmecektir.

Listede yer alan talepler 18 yaş altı çocuk ve gençlere aittir. Bu açıdan taleplerin bazıları kardeşlerimizin hayal gücüne bağlı olarak kendi çocuklarımızdaki gibi çok mütevazı olduğu kadar bazıları da çok abartılı bulunabilir. Dolayısıyla listelerin talepte bulunanların çocuk olduklarını dikkate alarak değerlendirilmesi daha uygun olacak.

Hayırseverlerimiz ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımız tarafından temin edilen hediyeler Vefa Sosyal Destek Gruplarımız eliyle ihtiyaç sahibi öksüz ve yetim kardeşlerimize ulaştırılacak.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Bir Çocuk Bir Dilek”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin