Bir günde 6 bin araç giriş yapıyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Fadıloğlu’ndan piknikçilere trafik uyarısı

 Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, hafta sonunu Dülük Tabiat Parkı’nda piknik yapmaya gelen vatandaşların, yaşamış olduğu trafik sorununa karşı uyarılarda bulundu. 

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte hafta sonunu piknik alanlarında değerlendirmek isteyen vatandaşların uğrak yeri olan Dülük Tabiat Parkı’nda yaşanan trafik sorununa açıklık getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşlara çağrıda bulundu. Pikniğini yapan vatandaşların belirli saatler arasında çıkmaları tavsiyesinde bulunan Başkan Fadıloğlu, “Malum Dülük Tabiat Parkı bahar aylarının gelmesiyle birlikte hafta sonlarını değerlendirmek isteyen vatandaşlarımızın yoğun uğrak yeri haline geliyor. Hafta sonları bir günde 6 bin aracın içeriye girmesi demek, yaklaşık 30 bin insanın olması demektir.

Girişte yeni düzenlemeyle birlikte hiçbir problemimiz yoktur. Fakat çıkış hattında tüm vatandaşlarımız aynı saat içerisinde ayrılmak isteyince, bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Sizlerin de bildiği gibi 6 bin aracın aynı anda çıkması mümkün değil. Çünkü bunların buradan çıktıktan sonra trafiğe katılması sorun teşkil edecek. Bunun için bizim vatandaşlarımızdan ricamız, eğer erken gitmek istiyorlarsa, 19.00’dan önce, eğer vakitleri varsa, 20.00’de çıkış yaparlarsa, daha rahat ederler. Bizim burada yeni bir alternatif çıkış üretme gibi bir imkanımız yok. Nedenine gelince, ağaçsız olan bölgelerde biz bu yol güzergahını belirledik. Yeniden bir yol güzergahı belirleme gibi bir imkanımız yok. Eskisi gibi girdiğimiz noktadan çıkmaya kalkışsak, oda çok büyük problem teşkil ediyor. Bundan dolayı bu oturtturmuş olduğumuz sistem içerisinde vatandaşlarımız belirli aralıklarla çıkarlarsa her hangi bir sorun olacağını düşünmüyorum. Amacımız başta da söylediğimiz gibi vatandaşlarımızın hayat kalitelerini arttırmak adına, Dülük Tabiat Parkı’nda standartları yükseltmek için çalışmalar yapıyoruz. Biz vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda da buradaki aksaklıkları günden güne iyileştireceğiz” dedi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bir günde 6 bin araç giriş yapıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin