BİR TUĞLA’DA KADOOĞLU’DAN

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BİR TUĞLA’DA KADOOĞLU’DANGaziantep Valiliği tarafından başlatılan “Bir tuğla da sen de koy” kampanyası kapsamında işadamı Tarkan Kadooğlu, 33 derslikli ilkokul yapacak.

Gaziantep Valiliği tarafından eğitime destek amacıyla başlatılan kampanyalara bir destekte Kadooğlu Holding’ten geldi. Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu ile Gaziantep Valiliği tarafından imzalanan protokol kapsamında 33 derslikli ilkokul yapılacak. Gazikent Mahallesi’nde yapılacak olan 33 derslikli Hacı Kemal Kadooğlu okulunun yapımı için Valilikte düzenlenen protokol imzalama törenine, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Kadooğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu ve yönetim kurulu üyesi Celal Kadooğlu’nun yanı sıra kurum amirleri katıldı.

Törende konuşan Vali Erdal Ata, Gaziantep’in öğrenci sayısının 43 ilin nüfusundan daha fazla olduğunu ifade etti. Kentte 543 bin öğrenci bulunduğunu ve derslik başına düşen öğrenci sayısının fazla olduğunu anlatan Vali Ata, “Son 2 yılda bin 800 yeni derslik yapılarak hizmete açıldı. Birçok derslik inşaatımız devam ediyor. Gelecek yıl hiç olmazsa geçmişten gelen derslik eksiğimizi tamamlamış olacağız” dedi.

BİR TUĞLA’DA KADOOĞLU’DANTörende konuşan Kadooğlu Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kadooğlu ise aslen Cizre nüfusuna kayıtlı olduklarını belirterek, “Gaziantep’te sanayi anlamında gelişmeler yaşanıyor fakat eğitim de geri olduğumuzun farkındayız. Memleketimiz Cizre’de bir okul yaptırdıktan sonra karnımızın doyduğu olan yer Gaziantep’te de bir okul yaptırmak için girişimlerde bulunduk. Babam ve 2 amcamın ismine okul yaptıracağım. Birini Cizre’de yaptırdım, birinin protokolünü şimdi imzalıyoruz. Diğerini de ilerleyen zamanlarda yaptırmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ise 77′nci okul protokolünü imzaladıklarını söyledi. Gaziantep’te eğitim alanında var olan sorunları bildiklerini belirten Ekinci, “Sorunlarımız var. Bunların farkındayız, fakat Gaziantep’te bu sorunların üstesinden gelecek iradenin olduğunun da farkındayız. Bu protokol yeni imzalar için bir ivme kazandıracaktır diye düşünüyorum. Yakın zamanda protokol sayımızın 100′ü aşacağını düşünüyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BİR TUĞLA’DA KADOOĞLU’DAN

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin