BİZİM YAPTIKLARIMIZI CHP HAYAL BİLE EDEMEZ!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BİZİM YAPTIKLARIMIZI CHP HAYAL BİLE EDEMEZ!AK Parti Gaziantep 4. Olağan İl Kongresine katılmak üzere Gaziantep’e gelen Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Partinin yaptığı şeyleri CHP’nin hayal bile edemeyeceğini söyledi.

AK Parti Gaziantep 4. Olağan Kongresine katılan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep’e daha önce geldiğimde “Ey Gaziantep şunu bil ki şu anda Halep’in, Şam’ın gözü senin üzerinde, şunu bil ki şu anda Beyrut’un, Kahire’nin, Kabil’in, Bağdat’ın gözü senin üzerinde! Ramallah, Gazze, Kudüs şu anda seni izliyor,  12 Haziranda öyle bir mühür vurun ki tüm orta doğu sevinç çığlıkları atsın 12 Haziranda öyle bir karar verin ki Erbil, Süleymaniye, Kerkük, Musul derin bir nefes alsın, 12 Haziranda öyle bir AKP deyin ki dünyanın tüm mazlumlarının tüm mağdurlarının umudu çoğalsın demiştim” diyerek Gazianteplilere teşekkür etti.

“Bize makam değil, Millet önderdir” diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kimsesizlerin kimsesi, sessiz yığınların sesi olduklarının altını çizerek muhalefete yüklendi.

BİZİM YAPTIKLARIMIZI CHP HAYAL BİLE EDEMEZ!CHP GEÇMİŞİ İLE YÜZLEŞSİN

Bugün bizi eleştiren CHP, geçmişte savaş var diyerek kalktı, hitlerin doğum gününü kutlamak için heyet gönderme kararı aldı.  Aman savaş bize bulaşmasın diye Hitlere samimi dileklerini tebriklerini gönderdi. Aman biz uzak duralım diye Kemalist Türkiye’den faşist İtalya’ya selam dediler. Yıllarca İsrail’in bölgede haksız, hukuksuz uygulamalarına göz yumdular. CHP Genel Başkanı çıkıyor bir yandan sıfır sorun politikasını eleştiriyor bir yandan da geçmişimle gurur duyuyorum diyor. Dün Hitlere samimi tebriklerini iletenler bugün ben olsam Mavi Marmara’yı Gazze’ye göndermezdim diyor. Dün Faşist İtalya’ya selam götürenler, bugün Suriye Bas rejimini ziyaret edip orada Türkiye’ye eleştiriyor. Geçmişlerinde camilerin ahır yapılmasını, kapatılmasını görmeyenler bugünde bugün de Gazze’de insanlık dışı vahşeti görmüyor.

SIFIR SORUN ZULME, BASKIYA GÖZ YUMMAK DEĞİLDİR

Geçtiğimiz yıl Nisan ayından itibaren komşumuz Suriye’de olaylar yaşanmaya başladı. Bir yıldır devam eden olaylar başta Gaziantep olmak üzere sınır illerimizi de olumsuz etkilediğini biliyorum. İnanıyorum ki Suriye bu çalkantılı günleri geride bırakacak er ya da geç Suriyeli kardeşlerimiz rahat bir nefes alacaktır. Biz yola çıkarken komşularımızda sıfır sorun politikasını hiçbir kompleks duymadan ön yargısız, diyalog içinde ele aldık ve sorunların üzerine gittik ve çözülemez denen bir çok sorunu çözdük. Sıfır sorun demek her mesele ve her sorun karşısında sessiz kalmak değildir. Sıfır sorun demek zulme, baskıya, cinayete göz yummak değildir. Sıfır sorun demek haksızlık karşısında susmak haksızlık karşısında eğilmek demek değildir. Bugün bize Suriye’yi, İsrail gösterip sıfır sorun politikamızı sorgulayanlar bugün nasıl bu sorunu anlayamadılarsa geçmişte de Gazi Mustafa Kemal’in “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” politikasını anlayamadılar. “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” politikasını yan gelip yatmak olarak anladılar ve şimdide sıfır sorun politikasını zulme, haksızlığa hukuksuzluğa karşı boyun eğmek olarak algılıyorlar. Akdeniz de uluslar arası sularda benim vatandaşıma devlet terörü uygulayan ülkeye karşı biz susacak mıyız? Gazze de kardeşlerimizi fosfor bombalarıyla katledenlere karşı biz susacak mıyız? Şamda, Hamada, Humusda, Halepte kendi vatandaşlarını acımasızca katledenlere karşı biz susacak mıyız?

Başbakan, İMF önünde diz çöken bir ülke olmadıklarını, ekonomide belli bir çıtayı yakalayarak demokraside güçlü bir Türkiye haline geldiklerinin altını çizerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, Bosna’da camilerden, tekkelerden çıkmadı, Elinde Kuran-ı Kerim poz verdi. Allah devamı erdirsin dedi ve sözlerine şöyle devam etti;

KILIÇDAROĞLU, TÜRKİYE’DE DİNDAR NESİL İSTEMİYOR

Sayın Kılıçdaroğlu Bosna Hersek’e gitti. Maşallah camilerden, tekkelerden çıkmadı, elinde Kuran-ı Kerim ile çok güzel fotoğraf kareleri verdi. Ardından geldi İstanbul’da Arap Baharı Zirvesi yaptı. Hepsinden dolayı kendisini kutluyoruz. Peki, o zaman sormazlar mı, Boşnak dindar olunca iyi de Türkiye Cumhuriyeti gençleri dindar olunca neden kötü. Bosna’da cami, tekke türbe gezeceksin Türkiye’de Danıştay’a gidip İmam Hatiplerin katsayı uygulamasının iptalini isteyeceksin. Başörtülü hanımları yanına alıp basın toplantısı yapacaksın ama Anayasa Mahkemesine gidip başörtüsü ve kademeli eğitim kararının iptalini isteyeceksin. Şimdi de 4+4+4’ü yine Anayasa Mahkemesine götürdüler. Seçmeli olarak Kuran’ın okutulmasına ve Peygamberimizin hayatının okutulmasına karşı çıkıyorlar.

AK Parti 4. Olağan İl Kongresi’ne katılan Başbakan konuşmasının ardından beraberindeki heyet ile birlikte Kilis mürteci kampını ziyaret etmek için yola çıktı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BİZİM YAPTIKLARIMIZI CHP HAYAL BİLE EDEMEZ!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin