BLOOMBERG ,FLORA HALIYI KONUK EDİYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BLOOMBERG ,FLORA HALIYI KONUK EDİYOREnder Merter’in reklam dünyasının perde arkasında yaşananları ekrana taşıdığı “Reklamarkası” programında bu hafta Flora Halının yeni reklam kampanyası ele alınacak.

Bloomberg HT ekranlarından canlı olarak yayınlanacak olan programda, Flora Halının ‘Sevgiyle Dokunur’ temasıyla hazırlanan reklam filminin senaryosu ve çekim süreçleri kampanyayı gerçekleştiren isimler tarafından anlatılacak.


Kokulu Halı serisiyle,  2013 Avrupa İnovasyon Ödülünü Türkiye’ye kazandıran Flora Halı, reklam dünyasının önde gelen  programlarından Ender Merter’in hazırlayıp sunduğu “Reklamarkası”na konuk oluyor.

BLOOMBERG ,FLORA HALIYI KONUK EDİYOR

BLOOMBERG ,FLORA HALIYI KONUK EDİYORFlora Halı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yücel,reklam filminin yapımcısı  Dolphin Ajans Başkanı Nazmi Özkoyuncu ve sesiyle reklam filmine ayrı bir renk katan sanatçı Ezo’nun konuk olarak katılacağı programda tüm yönleriyle Flora Halı konuşulacak.

“Sloganı ve müziğiyle dikkat çeken reklam filmi hazırlanırken prodüksiyon ekibi hangi öğelerden faydalandı?”, “Kampanyanın süresi ve bütçesi nerelerde  şekillendi?”, “Medya planlamada hangi mecralar ön plana çıktı?” gibi merak edilen tüm soruların cevap bulacağı  ‘Reklamarkası,’ Ender Merter’in sunumuyla bu hafta Cuma günü Bloomberg Ht’de saat 12.30’da canlı olarak ekranlara gelecek.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BLOOMBERG ,FLORA HALIYI KONUK EDİYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin