Bölge Belediye Başkanları Gaziantep’te toplandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gaziantep-belediyeGaziantep’te Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in başkanlığında Kilis, Adıyaman ve Şanlıurfa Belediye Başkanları ile toplantı yapıldı.

Belediyenin toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, bölge illerin sorunları ile bölge turizminin canlanmasına yönelik yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.

Şahin’in Gaziantep’te yaptığı projeleri ve çalışmaları anlattığı toplantıda, fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantının ardından Fatma Şahin, Belediye Başkanlarına tamamlanan ve yapım esnasında olan projeleri gezdirdi.

Güzelyurt Mahallesi’nde yapımı devam eden toplu konutlar, eski adliye binası, Gazi Muhtar Paşa Bulvarı, 51 Nolu Cadde, Asım Güzelbey Köprülü Kavşak gibi proje alanlarını gezen ekip, ardından Zeugma Mozaik Müzesi, Hışvahan ve Hamam Müzesi’ni ziyaret etti.

TOPLANTI VE ZİYARETLERİN ARDINDAN DEĞERLENDİRME

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, gezilerin ardından yaptığı değerlendirmede, Fatma Şahin’in çok kısa sürede önemli ve güzel çalışmalara imza attığını söyledi

Projeleri yerinde görerek Şahin’den bilgi aldıklarını belirten Çiftçi, şunları kaydetti:

“Bizde Bölge Belediye Başkanları olarak inşallah bir dayanışma içerisinde çalışacağız. Güneydoğu Anadolu Bölgemiz gerek turizm sektöründe gerek tarihi ve kültürel mekanlarda, altyapı ve sosyolojik olarak birbirine yakınlığından dolayı güzel bir gezi oldu. İnşallah gezilerimiz, incelemelerimiz, toplantılarımız, bölge sorunlarını dile getirme konularımız bundan sonrada devam edecektir.”

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu da Fatma Şahin’in bakanlıktaki tecrübesini Gaziantep’teki projeler için iyi kullandığını belirterek, örnek çalışmaları kendi illerinde de uygulayacaklarını aktardı.

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara ise toplantı ve gezinin çok faydalı olduğunu söyledi.

Gaziantep’te yapılan projeleri çok beğendiğini ifade eden Kara, “Gaziantep’te yapılan çalışmaların bize farklı ufuklar açtığını düşünüyorum. Biz de bunların küçük örneklerini inşallah kendi ilimizde yapacağız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bölge Belediye Başkanları Gaziantep’te toplandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin