BÖLGE MARKALARI GAMEP ÖDÜL TÖRENİNDE BULUŞUYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BÖLGE MARKALARI GAMEP ÖDÜL TÖRENİNDE BULUŞUYORGaziantep Medya Platformu Derneği (GAMEP) tarafından düzenlenen “ Bölgesel ve Uluslararası Markalar Ödül Töreni” 17 farklı ilden 50 büyük markayı bir araya getirecek. “Dünya Markaları Bu Topraklardan Çıkacak” temasıyla hazırlanan GAMEP ödül töreninin onur konuğu ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Dr.Derviş Eroğlu olacak.

Gaziantepli medya çalışanlarının kurduğu Türkiye’nin en büyük platform derneği GAMEP, bölgede son yıllarda yapılan en büyük ödül törenine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Tertip Komitesi tarafından belirlenen firmaların  bulundukları illerde istikrar ve istihdamlarını devam ettirmelerini teşvik etmek amacıyla düzenlenen ödül törenine Akdeniz, Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgelerinden 50 farklı sanayi kuruluşunun yöneticileri katılacak.

Gaziantep’te 17 farklı ilin sanayicilerinin ve medya çalışanlarının buluşacağı GAMEP ödül törenine KKTC Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu’da onur konuğu olarak katılacak.

GAMEP’in özel davetlisi olarak 22 Kasım 2013 tarihinde Gaziantep’e gelmesi beklenen KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu, 3 gün sürecek yoğun programında şehirde çeşitli ziyaretlerde ve temaslarda bulunacak. 23 Kasım 2013 Cumartesi günü resmi ziyaretlerinin ardından Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenecek olan “Bölgesel ve Uluslar arası Markalar Ödül Törenine “ katılacak olan Eroğlu, daha sonra Organize sanayi bölgesinde bulunan bazı işletmeleri gezecek. Gaziantep ziyaretinde yerel ve ulusal medya çalışanlarıyla da özel olarak bir araya gelecek olan Eroğlu, 24 Kasım’da Gaziantep’ten ayrılacak.

BÖLGE MARKALARI GAMEP ÖDÜL TÖRENİNDE BULUŞUYORTÖRENİNİN SUNUCULUĞUNU DOLUNAY SOYSERT YAPACAK

Medya ve iş dünyasının bir araya geleceği tarihi ödül töreninin sunuculuğunu ise ekranların sevilen ismi Dolunay SoyserT yapacak. Dizi oyunculuğunun yanı sıra bir çok uluslararası programda sunuculuk görevini başarıyla üstlenen Soysert,  GAMEP ödül töreninde sahnedeki yerini alacak. Törenden bir gün önce Gaziantep’e gelecek olan ünlü sunucu, tören sonrası ise şehrin tarihi ve turistik alanlarında gazetecilerle birlikte bir geziye çıkacak.

Bölgede bulunan 10 ayrı ilde yayın yapan çok sayıda yerel televizyon kanalı  ve bazı  ulusal kanalların  canlı olarak ekranlara getireceği törende  Gaziantep’in sosyal ve kültürel alanda gelişmesine katkı sunan 10 kişiye de onur plaketi verilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BÖLGE MARKALARI GAMEP ÖDÜL TÖRENİNDE BULUŞUYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin