BOMBA TRANSFER, RHODES

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BOMBA TRANSFER, RHODESBEKO Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Royal Halı Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

İkinci Lig’de büyük bir başarıya imza atarak adını BEKO Basketbol Ligi’ne adını yazdıran Royal Halı Büyükşehir Belediye Basketbol Takımı, Royal Halı ile sponsorluk anlaşmasının imzalanmasından sonra yönetimde de değişiklik yaparak yeni başkanını seçtikten sonra yapılan transferlere takımın kadrosu güçlendirmeye devam ediyor.

Daha once Andre Collins, Isaiah Swann gibi oyuncuları kadrosuna katan Royal Halı Gaziantep BŞB Spor son olarak 1985 doğumlu Mississippi State çıkışlı oyuncu Charles Rhodes’i transfer ederek uzun oyuncu ihtiyacını gidermeyi planlalıyor.  2011-2012 sezonunda Güney Kore’nin Sonic Boom KT takımında forma giyen Rhodes, maç başına bulduğu 34.9 dakikada 21 sayı, 11,6 ribaund ve 2.5 blok ortalamalarıyla oynadıktan sonra, sezonu İspanya’nın Zaragoza takımında tamamladı.CAI Zaragoza formasıyla 16.5 dk. ortalama süre alan oyuncu 6.3 sayı, 5 ribaund ve 1 blok ortalamalarıyla sezonu tamamlamıştı.

BOMBA TRANSFER, RHODESRoyal Halı Büyükşehir Belediyespor’un başarılı olması için elinden geleni yapacağını belirten Metin Uzer, hedeflerinin yeni sezonda seyir zevki yüksek, Beko Basketbol Ligi’nde kalıcı bir takım kurmak olduğunu söyledi. Transferleri de bu doğrultuda yaptıklarını belirten Uzer, “kadromuza Andre Collins, Isaiah Swann,Charles Rhodes gibi kaliteli oyuncuları katarak takımı Beko Basketbol Ligine hazırlamaya çalışıyoruz” dedi.

Kadrosunu bir yabancı oyuncu ile daha güçlendirecek olan Royal Halı Gaziantep BŞB Basketbol Takımı, 29 Temmuz Pazar günü yapılacak olan sağlık kontrollerinin ardında yeni sezon hazırlıklarına da başlayacak.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BOMBA TRANSFER, RHODES

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin