BOZKURTLARIN GÖVDE GÖSTERİSİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BOZKURTLARIN GÖVDE GÖSTERİSİMilliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Belediye Başkan adaylarını yaptığı toplantı ile kamuoyuna duyurdu. Şato Restoranda yapılan tanıtım toplantısına adaylar ile çok sayıda partili katıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı, MHP Gaziantep Milletvekili Prof. E. Semih Yalçın’ın da bulunduğu aday tanıtım toplantısında; Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin, Şehitkâmil İlçesi Belediye Başkan Adayı Mustafa Akdoğan, Şahinbey Belediye Başkan adayı Burhan Gündüz,  Karkamış İlçesi Belediye Başkan Adayı Seydi Yılmaz, Araban Belediye Başkan Adayı Kadir Sarıkaya, Yavuzeli İlçesi Belediye Başkan Adayı Mehmet Karahan, Nurdağı İlçesi Belediye Başkan Adayı Hacı Coşkun, Nizip İlçesi Belediye Başkan Adayı Ömer Yılmaz olarak açıklandı. Toplantıda konuşma yapan, MHP Belediye başkan adaylarının 30 Mart yerel seçimlerini dönüm noktası olarak belirlemeleri dikkatlerden kaçmadı.

MHP Gaziantep Milletvekili Semih Yalçın yaptığı konuşmada, başkan adaylarının gelecekte ülkenin sıkıntılarını karşılayabilecek, millete hizmet edebilecek kişilerden seçtiklerini söyledi.

Yalçın; “Bu güzel taktim toplantısını Milliyetçi Hareket Partisi bu süreç içerisinde özellikle 2013 yılının başlangıcından itibaren siyasi iktidarın yanlış uygulamalarını halka anlatma, halka şikayet etme ve yine halktan tedbir alma talebini sürekli dile getirmiştir. Öncelikle dokuz ayrı bölgede bölgesel anlamda yaptığımız Milli Değerleri koru ve yaşat mitingleriyle sokaklarda değil meydanlarda ülkenin gidişatıyla ilgili bilgilendirmeleri devamlı suretle yaptık ve yapmaktayız. Meydanlarda Türkiye Cumhuriyeti Devletinin istikbaliyle alakalı ciddi sıkıntılarımız olduğunu ifade ettik etmeye devam etmekteyiz. Bunu yaparken diğer taraftan yine 24 Ocak tarihinde sayın genel başkanım Devlet Bahçeli beyin söğütte başlattığı yerel seçim çalışmalarını da sahaya inmek suretiyle sürdürmekteyiz. 24 Ocak tarihinden hemen sonra Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezi il gezileri yapmak suretiyle bu süreci canlı tutmaya çalıştı ve halkın sinesinde olma gayretini ortaya koydu.. Bugüne kadar partimiz yapmış olduğu iki büyük toplantıyla bir kısım adaylarını Türk milletine tanıtmış, halkın karşısına çıkarmıştır. Bunu yaparken bu değerli insanların partimizi temsil ettiğini millete hizmet etme noktasında ellerinden gelen her türlü kabiliyeti ortaya koyacaklarını ifade etmiştir. Netice itibariyle Ankara ve Kayseri’de yapmış olduğumuz iki güzide toplantıyla Milliyetçi Hareket Partisi 472 kıymetli adayını halka sunmuştur. Bu süreci önümüzde ki hafta bugün İstanbul’da yapacağımız 3. Aday tanıtım toplantısıyla nihayetlendireceğiz geriye kalan 900 civarında ki aday arkadaşlarımız da İstanbul da görkemli bir toplantıyla halka takdim edilecek ve bu takdim sonrasında değerli halkımızın oylarına talip olacağız. Bu süreç tamamlandığında Milliyetçi hareket partisi hiç kimseyle hiç bir siyasi oluşumla ittifak etmeksizin 1396 noktada kendi adaylarını göstermiş olacaktır” dedi.

BOZKURTLARIN GÖVDE GÖSTERİSİ

GAZİANTEP’İN BURÇLARINA ÜÇ HİLALİ DİKECEĞİZ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin, Ecdadımız istiklal mücadelesini silah yoluyla kazanıp Türkiye Cumhuriyetini nasıl kurduysa görünen o ki bugün ki silahsız istiklal mücadelesini de kazanmak ve Türkiye Cumhuriyetini ilelebet yaşatmak salonda olan olmayan ülküdaşlarımıza düşüyor dedi ve sözlerine şöyle devam etti:” Belediye başkanlarımızın neredeyse tamamını belirlemiş bulunmaktayız, bu manada önder ve örnek illerden birisiyiz. Teşkilatlarımız da revizyonu tamamlamış durumdayız. Bir ve bütün olarak 30 Martta Gaziantep’in bütün burçlarına 3 Hilal’i dikmenin azmi ve heyecanı içerisindeyiz. Biz buna inandık iman ettik. Bu inanç ve azim olduktan sonra önümüzde değil AKP bunların alayı bile duramaz. Gaziantep vekilimiz Fatma Şahin Hanımefendi’yi bakanlık sıfatıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesine aday gösterdiler. Yüksek seçim kurulu da ısmarlama bir karar verdi bakan olanların bakanlık görevini yaparken belediye başkan adayı olmasında bir sakınca yok dedi. Değil bakanlık sıfatınızla, devletin ve belediyelerin bütün imkânlarını kullansanız dahi biz ülküdaşlarımıza inandık, hemşerilerimize inandık ve bizi yaratan Allaha inandık ve iman ettik ki biz bu belediyeleri kazanacağız. Gaziantep yaklaşık 10 yıldan beri hem AKP iktidarı tarafından merkezi hükümet olarak yönetilirken hem de iki dönemden beri belediyelerimiz de AKP’nin elindedir. Bakıyoruz; Gaziantep Eğitim de istikrarlı olarak sonuncu sırada, Gaziantep’in ulaşım problemi kangren haline gelmiş, 2 milyona yaklaşan nüfusuyla kendilerinin deyimiyle marka şehir ama Türkiye’de yaşanabilirler sıralamasında 51. Sıradayız.  Ne yapmışlar? Gaziantep’in en büyük marka değerlerinden Gaziantepspor ayaklar altında, Büyükşehir Belediyemizin sponsor olduğu ve ismi şehrimize mal olmuş bir edebiyatçımız, şairimiz, futbolcumuz, sanatçımız, yazarımız, yönetmenimiz yok, peki ne yaptınız?  Yandaşlara rant sağladınız, en güzel yaptığınız şey imar tadilatları uzmanlık alanınıza girdi. Belediyelerimiz emlak komisyon dükkânı haline geldi. Belediyeleri Gaziantep halkına teslim edeceğiz, belediyeleri Gaziantep halkının hakkını hukukunu aradığı yerler haline getireceğiz. Belediyeleri sizlerle beraber yöneteceğiz. En yüksek oyları almanın sözünü değil bu belediyeleri almanın sözünü veriyoruz. Gece uyumadan gündüz yorulmadan kazanmak için gereken neyse onu yapacağız. Önümüzde ki süreçte hiç bir dargınlığa hiç bir küskünlüğe fırsat vermeden, yol açmadan herkesi kucaklamanın gayreti içerisinde olacağız. İnsanların her konuda birbirleriyle uzlaşması ve anlaşması söz konusu olmayabilir ama seçimleri kazanmak için bütün enerjimizi vatandaşlarımızın üzerinde harcamamız gerekiyor. Seçimleri kazanamamamız için hiç bir sebep yok. Manisa veya Balıkesir %10 dan %40 lara çıkarak belediyeleri kazanabildiyse bu gazi şehrimizde neden olmasın.

AKDOĞAN, BAŞARISIZLIĞI TANIMIYOR

Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mustafa Akdoğan; bugüne kadar başarısız olabilecek hiç birşeyin altına imza atmadığını belirterek, Şehitkamil’i, Şehitkamil yapmak için göreve talip olduğunu söyledi. Akdoğan; “Bu yola çıkarken tek hedefim başarıdır. Başarısız olabilecek hiç bir şeyin altına hayatım boyunca imza atmadım. Gaziantep’te Şehitkâmil’i Şehitkamil yapabilecek ve Şehitkamil’i MHP’ye kazandırabilecek projelerle, altyapılarla iyice inceleyerek kazanabileceğimizi ve gerçekten burada başarılı olabileceğimizi gördükten sonra aday oldum. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak hepimiz, hepiniz 30 Marta kadar hiç kimse birbirine karşı kırılma, darılma, küsme gibi bir hakka sahip olmayacaktır. Bu bir savaşsa savaş saysınlar ama biz bunu kazanmak zorundayız. Biz güçlüyüz, biz birlikteyiz, biz bir partiden öte bir davayız kan üzerine kurulu bir davayız. Bize ihanet eden ve edecek olan herkes Allah katında ve vicdani yönden rahat olmayacaktır. Sizler benim dostlarımsınız, dostluğa para biçilmez ben geriye dönüp bakınca hepiniz birer dostsunuz, herkes birbiriyle kardeş. Bir insanın dostu parmakla sayılabilecek kadar çoksa o insan çok şanslıdır. Burada bulunan herkes o kadar şanslı ki parmakların sayamayacağı kadar dostlukları var.  Biz Şehitkâmil’i almaya inandık. İnanan herkesi bu safların içerisinde bizlerle birlikte omuz omuza, yan yana savaşmaya ve bu seçim sürecini atlatmaya davet ediyorum” dedi.

GÜNDÜZ, GELECEKTEN KAYGILI

Şahinbey Belediye Başkan Adayı Burhan Gündüz,  mesele memleket meselesi oluncu duygusal yapısından uzaklaştığını belirterek, gelecekte çocuklarına ve torunlarına yaşanabilecek bir ülke bırakmak kaygısıyla yola çıktığını söyledi. Gündüz; “neden böyle bir kimliğe büründük insanlık tarihine milletler tarihine baktığımızda adına Türk milleti dediğimiz koca çınarın dalları olan Kürdüyle ,Lazıyla , Çerkeziyle , Arabıyla kimliği ne olursa olsun dünyanın hazmedemediği sürekli düşmanca tavırlar sergileyen haçlı dünyasının ilk günden kıyamete kadar rakibi ve düşmanı olduğumuz şuuruyla, Anadolu da yaşamaya mecbur olan , ceplerinde 2. Pasaportları asla olmayan , siz yürekli vatan evlatlarının 30 Mart tarihinde sandıklarda göstereceği performansın silahla verilmiş tek tek şehirlerimizi İngiliz den , Fransız dan , Yunan dan kurtarmış ecdadımızın vereceği mücadeleden daha önemli bir mücadele olduğunu söylemek mecburiyetindeyim. Bu mücadele de silah Anadolu çocuklarının bu vatana sahip olma inancı olacaktır. Kendi adıma ve milletim adına Allah a niyazda bulunuyorum. Sizi 2002 yılına götüreceğim. Ambalajı Müslüman olan, yiğitler gibi konuşan, milletvekili lojmanlarını bismillah la satmaya başlayan, kamu iktisadi teşebbüslerini damatlarına, dünürlerine peşkeş çeken, bu yolla devletin ekonomik refleks kabiliyetini yok eden ,bizi neredeyse düşmana karşı savunmasız bir hale getiren , ihtiyaç duyduğunda ABD’li babalarını savunan , ihtiyaç duyduğunda yeterli oy oranını yakalamayacağını anlayınca göstermelik Perez’e One Minute diyen sonra perde arkasında Aman abi ben öyle dememiştim diyerek küçülen , kısacası ihtiyaç duyduğunda Ahmet kaya ya methiyeler yazan ,  Diyarbakır’da Şivan Perver’in , Osman Baydemir’in misafiri olmaktan utanmayan , açılımını kendisinin de bilmediğinden hiç bir ülkücünün şüphesi olmadığı , BOP projesinin taşeronlarının iktidarını bitirmek için 30 Mart en büyük fırsat günüdür .30 Martta önce yerelde sonra hesap vermenin en kolay olduğu başkanlık sistemi yoluyla başkanlık sistemine kaçarak hesap vermekten kurtulacağını düşünen gafillere yiğit ve yürekli kurtların bir çift sözü var , Yüksek yargı sistemine şekil verdiğini düşünebilirsin , mecliste ki çoğunluğuna güvenerek gece yarıları kaçakçılar gibi kanun çıkarmaya gücün yeter çıkarırsın fakat şunu unutmasınlar son yürekli kurt bu coğrafyada olduğu sürece alıp satan kendi ifadesiyle tüccar iktidarın sonu 30 Martta gelecektir İnşallah . 99 ruhunu gözlerinizde görüyorum. 30 Martta ve sonrasında yapılacak seçimlerde biz ülkücülere iktidarın nasip edilmesi dileklerimle hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

KILIÇ, BAZILARININ SERVETİNDEN RAHATSIZ

Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Sait Kılıç, 2009 yılında da Oğuzeli Belediye Başkan adayı olduğunu ve çok az bir oyla kaybettiğini belirterek, o günden sonra kendisinin devlet memurluğuna geri döndüğünü, bazılarının ise servetlerine servet kattığını söyledi. Kılıç; “ Aday olduktan sonra memurluğa geri dönmenin sıkıntısını biliyorum. Ötekileştirmek, ayrıştırmak, dışlanmak bunların hepsini yaşadık ama bizi yıldıramadılar yıldıramayacaklar. Oğuzeli bizim sevdamızdır. Şuan horlanmış, dışlanmış, bakımsız bir Oğuzeli vardır. Oğuzeli vatandaşları hiçe sayılmıştır.  Bırakınız yeni hizmet alanlarını açmayı elimizde olan devletin kurumlarını il merkezine çekerek insanların en temel hakkı olan adalet hizmetini, askerlik hizmetini bile Gaziantep’e getirmek zorunda kalmışlardır. Çeşmelerden akan sularımız kirli akmakta, Tarlalarımızı suladığımız su zehirli akmaktadır.  Merkez ilçe olmamıza rağmen yollarımız bozuktur.  Binlerce km yol yaptığını söyleyenler Oğuzeli’yle havaalanı kavşağı arasındaki 5 km’lik yolu yapamamışlardır.  Oğuzeli hak ettiği hizmeti inşallah bizlerin sayesinde görecektir. Bu ülkede öyle bir demokrasi var ki, bakanlar bakanlık makamından istifa etmeden seçimlere girebilecek ama biz memurlara istifa zorunluluğu kılıyorlar. Bunları vicdanı olanların vicdanlarına, vicdanı olmayanları Allaha havale ediyorum.  Sizin bakanlarınız, iktidarınız, paranız olabilir. Ama ülkücülerin ve Oğuzeli halkının okyanus gibi bol haysiyeti, elif gibi dimdik şahsiyetleri vardır “ dedi.

SARIKAYA, ALTERNATİF BİR ADAY GÖRMÜYOR

Araban Belediye Başkan Adayı Kadir Sarıkaya,  alternatif bir aday göremediği için yapmış olduğu istişareler neticesinde aday olduğunu söyledi. Sarıkaya, “1992 yılından beri mesleki hayatıma başladıktan sonra, özlemini duyduğum hizmetlere ulaşamamış olmamdır. Kesinlikle bu dönemde alternatif bir aday göremediğimden dolayı adaylığa karar verdim. Tabi bu adaylığa karar verirken çeşitli istişarelerde bulundum. Geçmiş hayatımda ve idarecilik hayatımda yapmış olduklarımın referansı ve vatandaşın bize olan güvenlerinden dolayı adaylığımız Allahın izniyle çok güzel gitmektedir. 3 hilali Araban kalesine dikip güneydoğuda farklı bir belediyecilik anlayışı getirmek istiyoruz. Bütün ekibimle birlikte göreve hazırız, Allahın izniyle bu seçimde kazanacağız. Ne mutlu türküm diyene! dedi.

BU DAVANIN HİZMETKARIYIM

Nizip İlçesi Belediye Başkan Adayı Ömer YILMAZ, geçmiş dönemde olduğu gib bundan sonrada Milliyetçi Hareketin ve davanın hizmetkarı olduğunu söyledi. Yılmaz, “Ben her dönemde hareketime hizmette bulundum.  İki defa Şahinbey İlçe başkanlığına aday oldum.  Hareketimin ve davamın her zaman emrinde olduğumu söyledim. 13 yıllık Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanlığımda her kesime her yönden yardımcı oldum. Bundan önce ki yerel seçimlerde yine Şahinbey’de adayıydım, ancak Nizip’in halini görünce Nizip’e aday olmaya karar verdim. Nizip yıllarca yapılan yanlış uygulamalarla ülküdaşlarımızın ve bazılarının hatalarıyla 15 yıl belediye başkan adayı çıkaramamıştır. Ben kazanacağımdan emin olduğum için aday oldum. Nizip bizim için çok önemli. Siz ülküdaşlarım ve Allah’ın izniyle Nizip’e 3 hilali dikmeye hazırız. Tarih yazacağımıza inanıyoruz “ dedi.

NURDAĞI’NIN YENİ BİR İMAJA İHTİYACI VAR

Nurdağı Belediye Başkan Adayı Hacı Coşkun, Nurdağı’nın imajının yenilenmeye ve canlanmaya ihtiyacı olduğunu belirterek kardeşlik ortamının yeniden tesisi için aday olduğunu söyledi. Coşkun, “sizleri yerel seçimlerde bizlerle birlikte olmaya davet ediyorum. Bize destek vermeye, denemeye ve Nurdağı’nı küller arasından yeniden canlandırmaya, katkı koymaya, Nurdağı imajını yenilemeye, Nurdağı’nda kaybolmuş barış , huzur , kardeşlik ortamını yeniden düzeltmeye , problemleri çözme noktasında herkesi tavır koymaya davet ediyorum.  Çünkü bizler aynı yerde doğan aynı yerde yaşayan insanlarız. Bizler milletinin birliğini, ülkenin bütünlüğünü savunmakta biraz daha hassasız. Belediyeler partili olabilirler fakat partizanlık yapamazlar. Dolayısıyla rozetler seçim öncesinde kullanılır, seçim sonrasında rozetler çıkarılır. Çıktığımız bu hizmet yarışında Cenabı Hak yar ve yardımcımız olsun. Destek sizden gayret bizden takdir yüce Allahtan!

MHP İl teşkilatının düzenlediği aday tanıtım toplantısında kendilerini tanıtan adayların konuşmasından sonra partililer adaylarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

https://www.facebook.com/narkoz.haber/media_set?set=a.426788520780245.1073741851.100003473025117&type=3

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BOZKURTLARIN GÖVDE GÖSTERİSİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin