Bu ay Euro öne geçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Finansal Yatırım Araçları Reel Getiri Oranları Temmuz ayı sonuçları değerlendirildi. Finansal yatırım araçları aylık olarak değerlendirildiğinde en yüksek getirinin Euroda gerçekleştiği bildirildi. 

Euro da kazandırdı

Aylıkta devlet iç borçlanma senetleri (DİBS) en fazla kaybettirirken DİBS’i sırasıyla borsa, külçe altın ve mevduat faizi takip etti. Buna karşılık, en yüksek aylık getiri Euroda gerçekleşti, Amerikan Doları da kazandırdı.

Üç aylık değerlendirmede yatırımcısına en yüksek reel getiri sağlayan yatırım aracı Dolar olurken, borsa, yatırımcısına en çok kaybettiren yatırım aracı oldu.

Bu ay Euro öne geçti

Altı aylık değerlendirmeye göre ise yine Dolar yatırımcısına en yüksek kazancı sağladı. Aynı dönemde borsa yine en çok kaybettirdi.

Yıllık getiride şampiyon Euro

TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü, açıklamada yıllık değerlendirmede de bulundu. Yıllık en yüksek reel getirinin Euro’da gerçekleştiği belirtildi. Diğer taraftan borsa yıllıkta yatırımcısına en çok kaybettiren yatırım aracı oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bu ay Euro öne geçti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin