Bu kez doktorlar AUDİ’yle “Kendi kalp atışlarını” dinledi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Acarsan Audi Gaziantep “Bu kez kendi kalp atışlarınızı dinleyeceksiniz” sloganıyla düzenlenen barbekü partisinde sağlık çalışanlarını bir araya getirdi.

AUDİ ACARSAN çalışanları barbekü partisine katılan sağlık çalışanlarını karanfille karşılayarak, katılımcılara Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 76. Yıldönümü dolayısıyla ATATÜRK rozeti taktı.

Burç Park’ta düzenlenen barbekü partisine çok sayıda sağlık çalışanı katıldı. Çocuklarıyla birlikte eğlenceli dakikalar geçiren sağlık çalışanları birbirinden özel AUDİ modellerini test etme imkânı yakaladı.

Etkinlikte çocuklar için düzenlenen yarışlarda, çocuklar babaları ve anneleriyle yarıştı. İp çekme, yer kapmaca ve çuval yarışında dereceye giren yarışmacılar çeşitli hediyeler kazandı. Düzenlenen tavla turnuvasının galibi Gaziantep Diş Hekimleri Odası Başkanı Hasan Karabay oldu. Karabay, organizasyonda emeği geçenlere ve AUDİ ACARSAN’a teşekkür ederek, rakibine özel yaşamında başarılar diledi.

Bu kez doktorlar AUDİ’yle “Kendi kalp atışlarını” dinlediCUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU ATATÜRK’Ü RAHMETLE ANIYORUZ

Acarsan Audi Genel Müdür Yardımcı Necdet Topuz, Barbekü Partisine katılan sağlık çalışanlarıyla bire bir ilgilenerek sohbet etti. Topuz, bu tür etkinlikleri geleneksel hale getireceklerini belirterek günün anlam ve önemine değindi.

Topuz,“ Öncelikle Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete intikalinin 76. Yıldönümünde, sevgi ve saygıyla rahmetle anıyoruz. Bugün, Büyük Atatürk’ün yolundan giden bizlere düşen görev, yüzümüzü geleceğe dönmek, ufkumuzu geniş, hedeflerimizi büyük tutmaktır. Bugün burada sağlık çalışanlarımızla buluştuk.  Belirli aralıklarla yapmış olduğumuz etkinliklere bir yenisini daha ekledik. Birbirinden özel Audi modellerini sağlık çalışanlarımızla buluşturarak test sürüşü yapma imkânı sağladık. Babalar ve anneler çocuklarıyla güzel vakit geçirdi. Düzenlenen yarışmalar çok eğlenceli ve heyecanlıydı. Yarışmalarda birincilik elde edenleri kutluyorum.

Geçtiğimiz yıllarda planladığımız hedeflerimize ulaştık, bu yılda hedefimize ulaşacağımızdan herhangi bir şüphemiz yok. 2013 yılında 503 adet satış yaparak rakiplerimizi geride bıraktık. 2014 yılı hedefimiz, geçen yılın hedefinin üzerinde tamamlamak. Bu başarımızı Sağlık çalışanlarımızla paylaştık.

Bu kez doktorlar AUDİ’yle “Kendi kalp atışlarını” dinlediBİZİM İÇİN ESAS OLAN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİDİR

Acarsan olarak 2009 yılında üst segment otomobil pazarındaki bölgesel talepleri karşılamak amacı ile Audi markasını bünyemize katarak, Doğuş Otomotiv ile süregelen işbirliğimiz güçlendirdik. Firma olarak hedefimiz tam anlamıyla müşteri memnuniyeti sağlamaktır. Bu doğrultuda yatırımlarımız her yıl artmakta ve hizmet kalitesi en üst seviyede tutulmaktadır. Tüketicilerimizin otomotiv alanındaki tüm ihtiyaçlarını karşılayarak müşteri memnuniyetini arttırmak, teknolojideki yeniliklerini ve tüketici eğilimlerini izleyerek ürün çeşitliliği ve kalitemizi en üst düzeye çıkarmak, Audi markasının süreklilik ve sürdürebilirliğini sağlamak firmamızın amaçlarındandır.

HEDEF GAZİANTEP’İ AUDİ ŞEHRİ YAPMAK

Sosyal sorumluluk projelerimiz ve çevreye duyarlılığımız konularında bilinirlik yaratmak ve çalışanlarımızı, bu amaç doğrultusunda eğiterek kişisel gelişimlerine ve farkındalıklarına katkıda bulunmak için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Gelişen teknolojiyi takip ederek ISO ve benzeri faaliyetlerini destekleyen; özverili ve özgüveni yüksek çalışanlarımızla kaynaklarımızı etkin ve verimli kullanarak, insanları mutlu edecek ürünler ve hizmetler sunarak Gaziantep’in bir Audi şehri olmasını hedeflemekteyiz. Satış departmanında ve Satış Sonrası Hizmetler departmanında eğitimli çalışanı ile Acarsan kalitenin yanında güvenilir, ayrıcalıklı ve profesyonel hizmeti ile her zaman yanınızdadır” dedi.

Bu kez doktorlar AUDİ’yle “Kendi kalp atışlarını” dinlediGenel Müdür Mesut Acar, Genel Müdür Yardımcısı Necdet Topuz, Satış Müdürü Akın Özçelebi, Satış Sonrası Hizmet Müdürü M. Turgay Karabay, Filo- DOD Müdürü Ali Kanalıcı ve AUDİ ACARSAN çalışanları barbekü Partisine katılan sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, katılımcılara Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 76. Yıldönümü dolayısıyla Atatürk rozeti hediye etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bu kez doktorlar AUDİ’yle “Kendi kalp atışlarını” dinledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin