BURASI HURDALIK DEĞİL HASTANE!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ersin-arslan-hastanesiGaziantep Doktor Ersin Arslan Devlet Hastanesi’nin arka bahçesi hurdalığa döndü. Hastanede tedavi gören hasta yakınları hurdalığa dönen bahçeyi görünce dinlenmek ve oturmak için hizmete açılabilecek bir alanın bu şekilde kullanılmasına tepki gösteriyor.
Gaziantep Doktor Ersin Arslan Hastanesi’nin arka bahçesine hurdaya ayrılarak atılan, onlarca sedye, dolap, tekerlekli sandalye, masa, koltuk, yatak ve koltuklar görüntü kirliliği yaratıyor.
Üst üste yığılan hurdaları gören hastalar dinlenme ve oturma alanlarında sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek, “ Hastanede birçok hasta yakını oturup bir sigara içecek, dinlenecek alan arıyor. Burası kan merkezi tarafı ve yapılan inşaat yüzünden zaten çok gürültü var. Gürültü hastaları çıldırtacak seviyede rahatsız edici. Hurdaya ayrılan parçaların bu bahçeye atılması da insanları rahatsız ediyor. Görüntü kirliliği bir yerde gürültü bir yerde… Bu hurdaların bir an evvel buradan kaldırılması ve bahçenin hasta yakınları için kafeterya veya dinlenme alanına çevrilmesi gerekiyor” dedi.
Hastane odalarının penceresinden görülen bu hurda mezarlığının yetkililer tarafından acilen temizlenmesi gerektiğini söyleyen hasta yakını, “Doktor Ersin Arslan hastanesine yakışmayan bir durum ifadelerini kullandı.
Bir süre önce yıkılması ve yerine yenisi yapılması gündeme gelen Doktor Ersin Arslan Devlet Hastanesi’nde zaman zaman fiziki alt yapı sorunları da dikkat çekiyor.

hurdalık-hastane-bahcesi
.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BURASI HURDALIK DEĞİL HASTANE!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin