Büyük Umutlar 2. şubesini açtı

featured
Büyük Umutlar 2. şubesini açtı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük Umutlar 2. şubesini açtı

Gaziantep Özel Büyük Umutlar Kreş ve Gündüz Bakımevi Emek Mahallesi’nde 2. şubesini açtı.

Hafta sonu yapılan açılışa MHP Gaziantep Milletvekili Doç. Dr. A. Muhittin Taşdoğan, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Latif Karadağ, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, iş adamları, STK üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gaziantep’in sevilen güvenilen kreşlerinden olan Özel Büyük Umutlar Kreş ve Gündüz Bakımevi Kurucusu Dilek Özdemir, erken yaştaki çocukların eğitim ve gelişiminin ne kadar önemli olduğuna dikkat çekerek: ” Uzun yıllardır çocuklarınızı emanet ettiğiniz Büyük Umutlarda geleceğin gençlerini yetiştirmek için çalışıyor ve çabalıyoruz. Küçük çocuklar için en iyi pedagojik yaklaşımlara hizmet etmekten, bebeklikten erişkinliğe kadar devam eden sürecin parçası olmaktan onur duyuyorum. Biz sizlerin güveni ve desteğiyle büyümeye devam ediyoruz. Bugün de burada 2’inci şubemizi açmak için toplandık. Hedefimiz Marka şehir Gaziantep’in her semtinde 150 kapasitelik çocuk şatoları kurmak. Ailelerin güvendiği kurum olmak ve çocuklarımızın erken yaşta öğrenimine profesyonel olarak katkıda bulunmak.  Biz hiç bir zaman ticarethane mantığı ile çalışan bir kurum olmadık. Biz dostlar kazandık, biz güven ve saygı kazandık daha önemli ne olabilir ki! İnşallah yakın bir zamanda 3’üncü şubemizi Ankara’da açacağız. Açılışımıza katılan siz değerli dostlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından yeni açılan şube tanıtıldı. Protokol ve açılışa katılan misafirler kurum tanıtımının sonunda hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Büyük Umutlar 2. şubesini açtı
Büyük Umutlar 2. şubesini açtı

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
Büyük Umutlar 2. şubesini açtı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin