Büyükşehir 19 Mayıs’ı Şehrin Dört Bir Yanında Kutlayacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı yeni tip Corona Virüs (COVID-19) Salgını tedbirlerine karşı alınan önlemler kapsamında farklı bir formatla kutlayacak. Hazırlanan 4 konvoy 2 gün boyunca bayram coşkusunu marşlarla şehirde yaşatacak.

Dünya’yı ve Türkiye’yi kısa sürede etkisi altına alan Corona Virüs’e karşı verilen ulusal mücade kapsamında alınan önlemlerden dolayı bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı evlerde kutlanıyor. Milli mücadele başlangıcı olarak görülen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 101’nci yılında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi al yıldızlı bayraklarla donattığı konvoylarla şehrin her alanına bayram coşkusunu taşıyacak. 19 Mayıs’ın Kadir Gecesi’ne denk gelmesi nedeniyle akşam sokak sokak gezmesi planlanan konvoylar 18 Mayıs’da hareket edecek, ayrıca bayram gününde ise öğle saatinde de araçlar tekrardan hareket ederek bayram coşkusunu 2 gün sürdürecek.

Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hazırlıklar kapsamında, belirlenen sitelerde balkon sporu ile beraber bayram kutlanacak. 18 Mayıs günü, saat 20.30’da başlayacak toplam 60 araçlık 4 kortej, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Şehir Hastanesi, Gazikent GATEM Kavşağı ve Abdükadir Yüksel Hastanesi’nden başlayarak şehrin dört bir yanına, marşlar, şarkılar ve türküler eşliğinde bayram coşkusunu taşıyacak. 19 Mayıs günü ise saat 13.00’da konvoylar yine aynı yerlerden hareket ederek vatandaşlarla bayram yine beraber kutlanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Büyükşehir 19 Mayıs’ı Şehrin Dört Bir Yanında Kutlayacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin