BÜYÜKŞEHİR BASKETBOLU SOKAĞA TAŞIDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BÜYÜKŞEHİR BASKETBOLU SOKAĞA TAŞIDIGaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Sokak Basketbolu Turnuvası çekişmeli maçlarla ve yarışmalarla devam ediyor.

178 takım ve 712 sporcunun katıldığı 6.Sokak Basketbolu Turnuvasında, kızlar ve erkeklerde Süper Minik, Minik, Küçük, Yıldız, Genç ve Master olmak üzere 9 ayrı kategoride yarışmalar düzenleniyor.

Hayri Tütüncüler Parkında gerçekleştirilen Altıncı Sokak Basketbolu Turnuvasında Süper Minik, Minikler, Küçükler, Yıldızlar, Gençler ve Master kategorilerinde mücadele eden ve yeteneklerini sergileyen bayan ve erkek sporcular, alanda düzenlenen aktiviteler, 3 sayı atış yarışmaları ile de doyasıya eğleniyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Sema Marangoz, ‘Büyükşehir Belediyesi olarak sportif aktivitelere büyük önem veriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz Sokak Basketbolu Turnuvası ile gençlerimiz hem yeteneklerini sergiliyorlar hem de doyasıya eğleniyorlar. Çocukların ve gençlerin yanı sıra ailelerin de yoğun katılımı bizi son derece memnun ediyor. Sporun değişik branşlarında, çocukların, gençlerin ve ailelerinin ortak katılımının sağlanacağı spor müsabakalarına yönelik projelerimiz devam ediyor” dedi.

Bu yıl altıncısı düzenlenen Sokak Basketbolu Turnuvası’nın son gününe, Gaziantep’i bu yıl Beko Basketbol Ligi’nde temsil edecek olan Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Basketbol Takımı’nın teknik adamları ile oyuncuları katılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BÜYÜKŞEHİR BASKETBOLU SOKAĞA TAŞIDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin