BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR AKHİSARLI SERTAN’I RENKLERİNE KATTI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR AKHİSARLI SERTAN’I RENKLERİNE KATTIGaziantep Büyükşehir Belediyespor transferde hız kesmiyor…

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR AKHİSARLI SERTAN’I RENKLERİNE KATTI

Bu sezon PTT 1. Ligde iddialı bir takım oluşturmak isteyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor futbol takımı, transferlerde hız kesmiyor.

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Mavi–beyazlı yönetim, Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor’da başarılı bir grafik sergileyen Sertan Vardar ile 2 yıllık anlaşma yaptı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine Kulüp Başkanı Abdülkadir Gözegir, Futbol Şube Sorumlusu Çetin Katırcıoğlugil ve futbolcu Sertan Vardar katıldı.

SERTAN VARDAR KİMDİR?

13 Mart 1982 yılında İzmir’de doğan Sertan Vardar, futbola Bucaspor’da başladı. Birçok ikinci ve süper lig takımlarında forma giyen Sertan, en son süper lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor’da oynadı.

Bucaspor’da iken 2000-01 sezonunda profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takım kadrosuna dahil edildi. Bucaspor için ilk resmî karşılaşmasına 12 Ağustos 2000 tarihinde İzmirspor’a karşı oynanan 1. Lig karşılaşmasında çıktı. Bu karşılaşmadan sonra takımın ilk on birde oynan düzenli oyuncusu oldu ve 5 sezon burada forma giydi. Bu süreçte 121 maça çıkıp 13 gol attı.

Sol ayağını iyi kullanan tecrübeli oyuncu, Türkiye Kupası’nda 20 maçta 3 gol, Süper Lig’de 60 maçta 4 gol, PTT 1. Lig’de 213 maçta 27 gol, TFF 2. Lig’de 105 maçta 11 gol attı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR AKHİSARLI SERTAN’I RENKLERİNE KATTI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin