BÜYÜKŞEHİR ENGEL TANIMIYOR 94 – 85

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BÜYÜKŞEHİR ENGEL TANIMIYOR 94 – 85Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Liginde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 1. Lig B Grubunda engel tanımıyor.

Deplasmanda Kayseri Melikgazi Belediyesi’ni 94 – 85 mağlup eden Büyükşehir, puan cetvelinde liderin bir puan gerisinde üçüncü sıradaki yerini korudu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligde engel tanımıyor. Deplasmanda Kayseri Melikgazi Belediyesi’ne karşı baştan sona üstün bir oyun sergileyen ve maçtan 94-85 galip ayrılan mavi-beyazlı takımda galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Takım İdari Menejeri Ramazan Taşkın’ı telefonla arayarak, teknik ekibi ve sporcuları tebrik ettiğini belirten Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Toprak, “Bu takım bizim için çok önemli. Elde ettiği başarıyla gurur duyuyoruz” dedi.

Engellilerin topluma kazandırılması için sportif faaliyetlerin büyük önem taşıdığını belirten Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Toprak, “Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde Gaziantep’in, Büyükşehir Belediyesi tarafından temsil edilmesi oldukça anlamlı ve önemli. Büyükşehir Belediye Başkanımız, Kulüp onursal Başkanımız sayın Fatma Şahin ve bizler bu takımın başarılı olması ve aynı zamanda engellilerin sportif faaliyetlerini sürdürmesi için maddi ve manevi desteği veriyoruz. Engelli kardeşlerimizin her alanda başarılı olması için Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman onların yanındayız. Deplasmanda Kayseri Melikgazi Belediyesi karşısında önemli bir galibiyete imza attılar. Kendilerini tebrik ediyorum. Bu hafta Pazar günü saat 14:00’da Kamil Ocak Spor Salonunda İskenderun ile yine önemli bir maç oynayacaklar. Bizler orada olacacğız. Tüm sporseverleri bu maça bekliyoruz” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BÜYÜKŞEHİR ENGEL TANIMIYOR 94 – 85

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin