Büyükşehir Gaziantep galibiyet için gidiyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde ikinci yarı bu hafta sonu oynanacak maçlarla start alıyor. Büyükşehir Gaziantepspor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, Pazar günü deplasmanda İstanbul Bağcılar Belediyesi ile oynuyor.

Son haftalarda aldığı galibiyetlerle seri yakalayan Büyükşehir Gaziantepspor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Bağcılar Belediyesini yenerek seriyi devam ettirmek isitiyor.

Ligin erteleme maçında deplasmanda Şanlıurfa BŞB. Karşısında alınan galibiyetin önemli olduğuna dikkati çeken Antrenör Muharrem Karakafa, ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istediklerini ifade etti.

Süper Lig de ilk seneleri olmasına rağmen sezonun ilk yarısında istedikleri hedefi yakaladıklarını belirten Karakafa, “İlk yarıda elde ettiğimiz başarıyı, ligin ikinci yarısında da tekrarlamak istiyoruz” dedi.

Ligin ilk yarısında Bağcılar Belediyesi karşısında galip geldiklerini vurgulayan Büyükşehir Gaziantepspor Tekerlekli Sandalye Basketbol Antrenörü Muharrem Karakafa, rövanş maçında da galip geleceklerini vurguladı.

Büyükşehir Gaziantepspor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Muharrem Karakafa, yaptığı açıklamada, “Süper Lig oldukça zor ve çekişmeli geçiyor. Tüm takımlar bir birlerini yenebilecek güçte. Bu zor ligde tutunmak, üst sıralara oynamak kolay değil. Büyükşehir Gaziantepspor olarak Süper Ligde ilk senemiz. Lig tecrübemiz olmamasına rağmen başarılı bir çıkış yaptık, ligin ilk yarısını 17 puanla 6. Sırada tamamladık. Bu hafta ligin ikinci yarısı başlıyor. Bizim hedefimiz aynı başarıyı ikinci yarıda da göstermek. Bağcılar ile oynadığımız ilk maç seyir zevki yüksek, oldukça çekişmeli geçmişti. Biz daha az hata yaparak galip gelmiştik. İstanbul’da oynayacağımız maçta oldukça zor geçecek. Bunun bilincindeyiz. Galip gelmek için takım olarak elimizden gelini yapacağız. Bizlere her konuda destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’e, Kulüp Başkanımız Osman Toprak’a, asbaşkanlarımız Mehmet Aytaç ve Abdullah Öğücü ile tüm yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Onların bize olan güvenini boşa çıkartmadığımız için mutluyuz. Bağcılar maçını oynamak üzere Cuma günü İstanbul’a hareket ediyoruz. Pazar maçı oynadıktan sonra tekrar Gaziantep’e dönüp, kendi sahamızda oynayacağımız Beşiktaş maçının hazırlıklarına başlayacağız” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Büyükşehir Gaziantep galibiyet için gidiyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin