BÜYÜKŞEHİRLİ ATICILAR HEDEFİ 12’DEN VURDULAR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BÜYÜKŞEHİRLİ ATICILAR HEDEFİ 12’DEN VURDULARGaziantep Büyükşehir Belediyespor Bedensel Engelliler Atıcılık Takımı bayanlarda Türkiye şampiyonu oldu.

Ankara Eryaman atış poligonunda yapılan Türkiye Bedensel Engelliler Atıcılık Şampiyonası’nda Gaziantep’i temsil eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Atıcılık Takımı, bir birincilik bir de ikincilik kupası aldı. Bayanlarda Türkiye şampiyonu olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Atıcılık Takımı, karmada ise ikinci oldu.

Aldıkları kupa ve madalyalar ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen’i ziyaret eden engelli sporcular bir diğerki organizasyonda daha başarılı sonuçlar alkacaklarını ifade etti.

Şampiyon olan sporcuları kutlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Göksen, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak engelli sporuna önem verdiklerini ve bunun için bu sene yönetim kurulundan iki arkadaşı engelli sporuna atadıklarını söyledi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol’dan sonra Engelli Atıcılık Takımı’nın da başarılı olacağını vurgulayan Göksen, engelli sporunda başarılı bir sezon geçireceklerini kaydetti.

BÜYÜKŞEHİRLİ ATICILAR HEDEFİ 12’DEN VURDULAR

Engelli sporcuların artık daha rahat ulaşabilecekleri ve sorunlarını aktarabilecekleri Nihat Aydıngüler ile Hayretten Hafif’in bulunduğunu belirten Göksen, 10 güne kadar da Tekereklekli Sandalye Basketbol Takımı’nın çalışmalarına başlayacağını belirtti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor olarak bir Ampute takımı kurmak istemediklerini ifade eden Göksen, “Çünkü bu alanda Şahinbey Belediyemizin bir takımı var. Biz bir şehirde iki yarışmacı takımın olmasını istemiyoruz. Ben arkadaşlara da söyledim. Örneğin futbolda bu kentin süper ve birinci ligde bir takımı var. Üçüncü lige gerek yok. Basketbolda ve diğer branşlarda olabilir. Engelli basketbolda biz artık bildiğiniz gibi birinci ligde mücadele vereceğiz. Şimdi Şahinbey voleybolda yapıyor. Bir başkasının çıkması doğru değil. Olmayan branşlarda bizim takım çıkarmamız lazım. Olan branşlarda ikinci bir takımı çıkarmamız çok doğru değil.” değerlendirmesini yaptı.

Şampiyonluktan sonra Milli Takıma davet edilen Figen Şimşek, bileklerinin hakkı ile derece yaptıklarını ifade ederek, bu başarıda kendilerini yalnız bırakmayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yetkililerine teşekkür etti.

Ferdi yarışmalarda Türkiye 3’sü olan Nazire Durdu ise bu başarılarında emeği geçen herkese teşekkür etti. Hocalarının nezarettinde önemli çalışmalar yaptıklarını ve bu başarının geldiğini söyledi. Türkiye 10’su olan Saliha Yıldırım da kendilerini bu başarıda destek verenlere teşekkür etti.

Engelli atıcıların hocası Emin Soysal ise, hedeflerinin 2014 Palormik Olimpiyatlarına gitmek olduğunu ifade etti.

Program sonrası şampiyon olan Atıcılık takımına ferdi ve takım halinde kazanılan kupa ile madalyalarını sembolik olarak tekrar takan Gaziantep Büyükşehir Atıcılık Takımı Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, bu sezon sporculardan daha büyük başarılar beklediklerini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BÜYÜKŞEHİRLİ ATICILAR HEDEFİ 12’DEN VURDULAR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin