CAHİDE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CAHİDE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Canlı Hayatını İyileştirme Derneği (CAHİDE), tarafından 1.si düzenlenen ödül töreni Gaziantep Üniversitesi Cenani Asım Konağı Kültür ve Sanat Evi’nde gerçekleştirildi.

Cenani Konağı’nda düzenlenen törene Cahide Derneği üyelerinin yanı sıra çok sayıda hayvan sever vatandaş ve basın mensubu katıldı.

CAHİDE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Törende açılış konuşmasını yapan CAHİDE Başkanı Dr. Cengiz Bayram, hayvanların güven içerisinde yaşama hakkına sahip olma ilkesine hizmet eden bir sivil toplum kuruluşu olduklarına dikkat çekerek şunları söyledi;

CAHİDE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU“Cahide’nin anlamı incelendiğinde çok çalışan, hizmet eden, şefkatli bir Osmanlı kadını olduğunu görürsünüz. Biz dernek olarak hizmetlerimizi yerine getirirken üç tane temel ilke edindik. Bunlardan birincisi; eleştirme ödülden mahrum et prensibi. Bu prensibin amacını bir örnekle açıklayım; Bayrampaşa Belediyesi Kedi Köşkü adında çok güzel bir proje gerçekleştirmişti. Biz de Bayrampaşa belediyesinin bu konudaki duyarlılığına teşekkür anlamında 5-6 adet gazeteye ilan verdik. Biz burada Bayrampaşa Belediyesine teşekkür ederken aynı zamanda birilerinin de dikkatini çekmek istedik, kimseyi eleştirmedik. İkincisi ise CAHİDE her şeyi kamudan bekleyen bir dernek olmamasıdır. Biz kamuyla veya münferit olarak elimizi taşın altına koyan, tabela derneğinden uzak hizmet odaklı bir derneğiz. 24 saat her hangi bir yavrumuz yaralandığında ona ulaşıyoruz, veterinere götürüp tedavisini tamamlıyoruz. Organize Sanayi Bölgesindeki 16 farklı beslenme alanına 400-500 kg arasında yiyecek götürüp dağıtıyoruz. Kendimize ait 7500 m2 lik bir alanı hayvanlara yaşam alanı haline getirerek, huzur evi gibi orada yaşamalarına olanak sağladık. Her ay iki tane ilköğretim okuluna Orman ve Su İşleri ile beraber eğitim için gidiyoruz. Özellikle çocukların hayvanlar konusunda çok duyarlı olmasını istiyoruz, çünkü hayvanlara en çok eziyeti çocukların yaptığını biliyoruz. Yani her şeyi kamudan beklemiyoruz, bazı şeyleri de kendimiz yapıyoruz. CAHİDE’nin gerçekte var olmasını bağladığımız Üçüncü temel felsefemiz ise kendimizi kesinlikle amaçlarımızın önüne koymamamızdır. Bunu başardığımız takdirde amacımıza ulaşacağımızı biliyoruz.

CAHİDE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDUBASIN MENSUPLARINA ÖDÜL YAĞDI

1.CAHİDE ödül töreninde En duyarlı kamu ödülünü Gaziantep İtfaiyesi adına Ömer Yalım, En iyi proje ödülünü Gaziantep Üniversitesi adına Hacer Özil Kirişçi, Canlı Yaşam ve Doğaya Katkı Ödülü Orman ve Su İşleri Müdürlüğüne, Yerel ve Görsel Medya Kamu Spotu ödülü Kanal 27 Deniz Yemişenlioğlu’na, Ulusal ve Görsel Medya ödülü Kanal 5 Barış Çiviroğlu’na, Yerel yazılı basın Gaziantep 27 gazetesi Meral Kınacılar’a, Özel yazılı basın ödülü Yeni Çizgi Gazetesi’ne, Cahide Özel Ödülü Tam Sofra’ya, verildi.

Cenani Konağı’nda düzenlenen düzenlenen ödül törenin hemen ardından caz konseri verildi. Duygulu anların yaşandığı gecede konuklar caz konseri ile eğlendiler.

NARKOZ HABER MERKEZİ

Habere ait resimleri görmek için tıklayın.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=463497803743632&set=a.463497790410300.1073741830.389893931104020&type=1&theater

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CAHİDE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin