CAHİT BİNGÖL “HAYIRLI OLSUN” DEDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CAHİT BİNGÖL “HAYIRLI OLSUN” DEDİCHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Burhan Cahit Bingöl, AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin’e “Hayırlı uğurlu olsun” dileklerini iletti.

Gaziantep’in Yıldızları Ödül törenine katılan CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Burhan Cahit Bingöl AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’e “Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Bingöl’e CHP adaylarının ne zaman açıklanacağını soran Şahin “Şimdiden sizin adaylığınızda hayırlı uğurlu olsun” diyerek yaklaşan yerel seçimler öncesinde adayların tatlı bir rekabet içinde, çekişmeli bir yarışa gireceğinin sinyalini verdi.

2012 yılı Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşu sıralamasında 129.494.103 TL ile ikinci 500’e girmeyi başaran iş adamı Burhan Cahit Bingöl ödülünü İçişleri Bakanı Muammer Güler’den aldı.

CAHİT BİNGÖL “HAYIRLI OLSUN” DEDİ
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CAHİT BİNGÖL “HAYIRLI OLSUN” DEDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin