CAHİT NAKIBOĞLU KOLEJİ’DEN DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CAHİT NAKIBOĞLU KOLEJİ’DEN DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDEÖzel Cahit Nakıboğlu Koleji Beden Eğitimi Zümresi, bir ilke imza atarak, birinci sınıf öğrencilerinin yanı sıra öğrenci velilerini ve okul öğretmenlerini, Trekking sporu etkinliği kapsamında, doğa yürüyüşünde bir araya getirdi.

Dülükbaba Ormanı’nda düzenlenen etkinliğe, okul öğretmenlerinin yanı sıra 400 öğrenci ile velileri katıldı. Yaklaşık üç kilometre olan yürüyüş parkurunu, bir saatte tamamlayan öğrenci ile velilerine, önceden saklanan küçük hediye paketlerini bulma heyecanı yaşatıldı. Ayrıca, kalıcı dostlukların kurulmasına da vesile olunan etkinlikte, açık büfe kahvaltı imkânı da sunuldu.

KOCAMAN: ”KATILIM, BEKLENTİMİZİN ÜZERİNDE OLDU”

Gerçekleştirilen etkinlikle ilgili bilgi veren Cahit Nakıboğlu Koleji Müdür Yardımcısı Sinan Kocaman,  şu ifadelere yer verdi. ”Bir ilke imza atarak, bu yıl ilk defa böyle bir spor etkinliği düzenledik. Etkinliğimizin mekânı olarak ise, Dülükbaba Ormanı’nı seçtik. Etkinliğe katılım, beklentimizin üzerinde olduğu gibi, bu durum bizi mutlu etti. Düzenlediğimiz etkinlik sayesinde, ilk kez bu heyecanı yaşayanlar oldu. Ayrıca, böyle bir etkinlik sayesinde, kalıcı dostlukların kurulmasına da vesile olduk” dedi.

KALA: ”TREKKİNG, SAĞLIĞIMIZ İÇİN ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR”

Cahit Nakıboğlu Koleji Beden Eğitimi Zümre Başkanı Mehmet Ali Kala ise, ”Trekking’in insan sağlığının korunması için, önemli bir spor dalı olduğuna” dikkat çekerek, şunları söyledi. ”Trekking, doğada bir noktadan, diğer bir noktaya varmak amacıyla yapılan, hafif tempolu sportif yürüyüştür. Trekking, özel bir yetenek gerektirmediği gibi, yediden yetmişe sağlıklı olan herkes tarafından yapılabilir. Sağlığımızı korumak, temiz hava almak, spor yapmak, doğa ile iç içe yaşamayı öğrenmek gibi özelliklerinden dolayı, vazgeçilmez bir spor haline gelmiştir” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CAHİT NAKIBOĞLU KOLEJİ’DEN DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin