ÇALIŞAN KADIN GAZETECİLER BULUŞUYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÇALIŞAN KADIN GAZETECİLER BULUŞUYORBaşbakanlık Basın- Yayın ve Enformasyon Gaziantep İl Şube Müdürü Nur Doğan Narkoz Haber Gazetesini ziyaret etti.

Gaziantep’te çalışan kadın gazeteciler Başbakanlık Basın-Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü aracılı ile 19. 09. 2013’te valilik toplantı salonunda bir araya gelecek. Şube Müdürü Nur Doğan, çalışan kadın gazeteciler toplantısı sebebi ile gazeteleri ziyaret ederek çalışan kadın gazetecileri 19,09, 2013’te yapılacak olan basın toplantısına davet ediyor.

Araştırmacı kadın gazetecilerin bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunmasının faydalı olacağını belirten Doğan, “ çalışan kadın gazeteciler ile ilk toplantımızı Kahramanmaraş’ta gerçekleştirdik. Çok verimli geçen bu toplantının 2.si Gaziantep’te yapılacak. İl müdürümüz Ertan Koska’nın desteği ile başlatmış olduğumuz bu projede araştırmacı kadın gazetecilerimiz ile çalışarak farkındalık yaratmak ve kamuoyu yararına çalışmalar yapmaktır. Bu iş gönüllülük esasına dayanıyor. Bu birliktelikten çok güzel projelerin çıkacağına inanıyorum. Bölge illerinde yapacağımız kadın gazeteciler toplantısının ardından bölgede ki çalışan kadın gazetecilerin bir birleri ile iletişim ve bilgi akışını sağlamak amacı ile daha geniş kapsamlı toplantı düzenlemeyi düşünüyoruz.  Bölgede var olan sorunlar üzerinden sosyal sorumluluk projeleri hazırlamak ve tespit edilen konu hakkında araştırma yaparak araştırmacı- gazeteciler olarak kamuoyunu bilinçlendirmek farkındalık yaratmak başlıca hedeflerimiz arasında! Bizler bu amaç doğrultusunda çalışan kadın gazetecilerimize destek olacağız. Valilik binasında yapılacak olan toplantıda çalışan gazeteci kadınların görüş ve önerileri bizim için önemli. Bölgede hangi konularda nasıl çalışmalar yapabiliriz sorusunu kendilerine sormaları ve bize önerilerde bulunmalarını istiyoruz” dedi.

Narkoz Haber Gazetesi imtiyaz sahibi kadın gazeteci Mezine Sırakaya sosyal sorumluluk projelerinde her zaman yer aldıklarını belirterek Başbakanlık öncülüğünde başlatılan bu projeye de destek vereceklerini belirtti. Sırakaya “Son dönemlerde gelişen olaylarla birlikte bölge dünya gündemini oluşturuyor. Çalışan kadın gazetecilerin, bölgede kadınların sesi olabileceğini düşünüyorum. Bu kapsamda başlatmış olduğunuz bu projenin çok önemli olduğunun altını çizmek isterim. Kadın ve çocuk hakları AB gündeminin başlıca konularından biri… Bölgede başta kadınlar olmak üzere birçok konu hakkında araştırma yapılıp kamuoyunu doğru bilgilendirmek iyi ve güçlü bir çalışma olur. Ziyaretinizden dolayı çok mutlu oldum. Üzerimize ne düşerse her konuda destek olmak için çalışırız” diyerek toplantının başarılı olabilmesi için görüşlerini bildirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÇALIŞAN KADIN GAZETECİLER BULUŞUYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin