ÇANAKKALE ZAFERİ SANKO PARK’TA DA KUTLANDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÇANAKKALE ZAFERİ SANKO PARK’TA DA KUTLANDIÇanakkale Zaferi’nin 100. Yıldön ümü, alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park’ta da kutlandı.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma G ünü ve Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıl Dönümü dolayısıyla Sanko Park zemin kat ana atriumda etkinlikler düzenlendi.

Ziyaretçilerin de katılımı ile saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu, Şahinbey Belediyesi’nin Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlediği yarışmada dereceye giren 35 resmin yer aldığı sergi açıldı.

SANKO PARK
Kent  merkezinde,  127  bin  metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Sanko Park’ın marka karmasında H&M,Mars Athletic Club( MAC) Oxxo, YKM, Fabrika, Network,  Kahve Dünyası, Bimex, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, LCW, Marks&Spencer, Swarovski, Teknosa, D&R,Twist, Toyzz Shop, Migros, İpekyol, DeFacto, Mango, Koton, flo, Stefanel ve Dominos pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.

Aylık ortalama bir milyon ziyaretçiyi ağırlayan ve kiralamada yüzde 100’e yakın doluluk oranı ile hizmet veren  Sanko  Park, zengin marka karmasıyla   ve  kaliteyi  arayan  tüketicilere ferah bir ortamda ortak buluşma alanı sunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÇANAKKALE ZAFERİ SANKO PARK’TA DA KUTLANDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin