Cansever’den Genç seslere destek…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
 Arabesk ve Fantezi müziğin güçlü sesi Cansever farklı bir tarz ile yeni bir Düet çalışması ile sevenlerinin karşısına çıktı. Yılların sanatçısı Cansever, müzikal birikimini sadece kendisi için değerlendirmiyor. Sürekli yurt içi ve yurt dışı ekstralara giden ve reklamsız, sessiz ve derinden hayatını kazanan ünlü sanatçı, “Son Ütücü” adlı eseri, genç pop müzik sanatçısı Barış (Bahtiyar) ile yorumlayıp, kliplendirdi. Cansever bu çalışma ile genç yeteneklere destek verdiğini, sahip çıktığını ortaya çıkarmış oldu.

Söz Müzik Arif Akpınar’a ait eseri yorumlayan Canseverve Barış, klip için Erkan Nas ile çalıştı. Çalışma tüm dijital platformlarda ve müzik kanallarında gösterime girdi. Şarkının aranjesini ise Dünya çapında bir çok işe imza atan Enco Rasimov yaptı. Cansever‘in bu olgun ve ilkeli tavrı onun gençler için “can suyu” olduğu gerçeğini ortaya çıkardı. Bilirsiniz, genç fidanlar toprağa ekildikten hemen sonra yapılan ilk sulamaya “cansuyu” adı verilir…
Ünlülerin menajeri Erhan Arı’nın imzasını taşıyan çalışma ve albüm Barış müzik etiketi müzik dünyasında yerini aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cansever’den Genç seslere destek…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin