Celal Doğan adı o caddeden siliniyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

celal-doğanGaziantep’te eski Belediye Başkanlarından Celal Doğan’ın adını taşıyan cadde, park ve tesis isimlerinin değiştirilmesi için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin düğmeye bastı.

CELAL DOĞAN’a OUT
Gaziantep-Kilis Elbeyli sınırında İŞİD militanları tarafından şehit edilen Astsubay Mehmet Yalçın Nane’nin ismi Arıl beldesinde ki Celal Doğan Caddesi’ne verilecek.
Ağustos ayı ilk Meclis toplantısında gündeme getirilerek Celal Doğan Caddesinin“Şehit Mehmet Yalçın Nane” ismini vereceklerini belirten Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin “Vatan için canını feda eden şehidimizin adını yaşatmak bizim boynumuzun borcudur. Şehidimizin adını ölümsüzleştirdiğimiz gibi, çocuğunu kendi çocuğumuz kabul edip doğumdan tut eğitimine kadar her türlü ihtiyacını göreceğiz. İlk Meclis toplantısında şehidimizin çocuğuna birde ev almak için Meclis’ten yetki isteyeceğim” dedi.
“OSB ve GAZİANTEPSPOR yönetiminin kararı”
Celal Doğan parkının da adının değiştirileceğini sözlerine ekleyen Başkan Fatma Şahin sözlerini şöyle sürdürdü; “Belediye Meclisimize yazılı müracaat halinde Celal Doğan Parkının adının da değiştirerek bir şehidimizin adını vermeyi düşünüyoruz. Organize sanayi bölgesinde bulunan Celal Doğan Caddesinin isminin değiştirilmesi OSB’ye aittir kendi yönetimleri karar verir. Gaziantepspor’un tesislerinin üzerinde yazan ‘Celal Doğan’ tesislerinin isminin değiştirilmesi ise Gaziantepspor yönetiminin vereceği bir karardır” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Celal Doğan adı o caddeden siliniyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin