“Celal Doğan” parkına “Şehit Mehmet Yalçın Nane” afişli protesto

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

turkistan-ocaklariTürkistan Ocakları Gaziantep İl Başkanlığı üyeleri Celal Doğan Parkı’na “Astsubay Mehmet Yalçın Nane Parkı” yazılı afiş asarak Gaziantep’in hiçbir yerinde Celal Doğan adını görmek istemiyoruz diyerek protesto etti.
Akşam saatlerinde bir grup Türkistan Ocakları Gaziantep şube üyeleri PKK’ya terör örgütü diyemeyen ve TSK’ni katliamcı olarak gören HDP’li vekil Celal Doğan’ın adını bu şehre yakışmadığı gerekçesiyle protesto etti.
Türkistan Ocakları Gaziantep İl  Başkanı Erşan Demir konuşmasına, “ PKK terör örgütünün son günlerde yaptığı saldırıları kınayarak başladı.
Saldırılarda hayatını kaybeden şehit askerlerimize rahmet yakınlarına sabır diliyorum diyen Demir, “Gazi şehrimizde PKK terör örgütüne destek veren ve bu şehirde yıllarca Belediye Başkanlığı yapmış olan Celal Doğan hainlerle işbirliği içerisindedir. Hainlerle işbirliği yapan, PKK terör örgütüne çanak tutan hiç kimse bu şehirde cadde ve sokaklarda adının olması doğru değildir. Biz Türkistan Ocakları olarak Celal Doğan Parkı’nıın adının “Astsubay Mehmet Yalçın Nane” olarak değişmesini istiyoruz. Bunun için de bugün buraya bir afiş asıyoruz. Şehidimizi rahmetle anıyor doğacak çocuğuna da uzun ömürler diliyoruz. Şehitler ölmez Vatan bölünmez”” dedi.
Afişin asılmasının ardından toplanan Türkistan Ocakları Gaziantep İl Başkanlığı üyeleri sessizce dağıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Celal Doğan” parkına “Şehit Mehmet Yalçın Nane” afişli protesto

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin