ÇELED UŞAKLAR MB HOLDİNG’İ KAHKAHAYA BOĞDU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÇELED UŞAKLAR MB HOLDİNG’İ KAHKAHAYA BOĞDUGaziantep’in ünlü tiyatro topluluğu ÇeledUşaglar, “Başgaragol” adlı oyunlarını, MB Holding Yöneticileri, Çalışanları ve aileleri için oynadı. Gaziantep kültürünü en iyi şekilde yansıtan gösteri izleyenleri kahkahaya boğdu.

ŞehitkâmilKültür ve Konferans salonunda gerçekleştirilen ÇeledUşaglar’ın oynadığı Başgaragol isimli tiyatro oyunu MB Holding çalışanlarına ve ailelerine neşeli dakikalar yaşattı. Orhan Uslu’nun yönettiği oyunu, MB Holding Yönetim Kuruluda Holding personeli ve personel aileleriyle birlikte izledi.

Sanata çok önem verdiklerini belirten MB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat, kültürel faaliyetlerin tüm ekibi bir araya getirdiğini dile getirdi. Balat; “ Şirket olarak bu tür etkinlikler bizim için değerli.Çünkü toplumun gelişmesinin sadece ekonomik değil, aynı zamanda sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerinin artmasıyla mümkün olduğuna inanıyoruz.Unutmamak gerekir ki yaşamı sanatla daha anlamlı kılabiliriz”dedi.

Tiyatronun sadece eğlendirme amacının olmadığını aynı zamanda eğitici bir amacının olduğunu söyleyen Muharrem Balat; “ Tiyatro’nun insanları birleştirici, eğitici ve öğretici özellikleri vardır. Özellikle genç nesil sık sık tiyatroya gitmelidir. Bu akşam burada çok başarılı bir oyun izledik. ÇeledUşaglar Tiyatro Topluluğunu gönülden kutluyorum. Gaziantep’in kültürü çok bereketli bir kültürdür, içinde çok fazla değer barındırır. Bu kültürü de ÇeledUşaglar çok güzel yansıtıyorlar. Kültürel değerlerimizi korumak her bireyin görevidir.Kültür aynı zamanda milletin ruhunu temsil eder. Kendi kültürümüze sahip çıkıp, değer vermezsek başkalarının değer vermesini de bekleyemeyiz” diye konuştu.

ÇELED UŞAKLAR MB HOLDİNG’İ KAHKAHAYA BOĞDU

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kurumsal Koordinatör Gamze Aşnük ise; “ Kurumsal etkinliklerimizde çalışanlarımız birbiriyle iş dışında iletişim kurma olanağı buluyor. Böylelikle işyerlerinde daha az çatışma ortamı olup, daha iyi bir sinerji yakalanıyor. Personelimize değer katmak MB Holding için önemli. Bu yüzden sıkça etkinlikler düzenliyoruz. Bu akşam şirketimiz için oyun sergileyen ÇeledUşaglar Tiyatro Topluluğuna teşekkürlerimi iletiyor,başarılarını yeni başarılarla taçlandırmalarını diliyorum ”dedi.

ÇeledUşaglar Tiyatro Grubu yazarı ve yönetmeni olan Orhan Uslu ise, Antep şivesinin yaşatılması ve yeni nesillere aktarılması noktasında uzun yıllardan beri çalışmalar yürüttüklerini ve oyunlarında Gaziantep kültürünü sanatla harmanlayıp halka sunduklarınıbelirterek, kendilerine destek veren MB Holding’e ve Muharrem Balat’a teşekkür etti.

Oyunun sonundaMB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat ÇeledUşaglar Topluluğu adına Orhan Uslu’ya çiçek vererek tüm grubun başarını kutladı.

ÇELED UŞAKLAR MB HOLDİNG’İ KAHKAHAYA BOĞDU

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÇELED UŞAKLAR MB HOLDİNG’İ KAHKAHAYA BOĞDU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin