CERGİBOZAN’DAN RAMAZAN MESAJI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CERGİBOZAN’DAN RAMAZAN MESAJIİpekyol Perder Yönetim kurulu Başkanı  ve Cergibozanlar Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Üyesi Vedat CERGİBOZAN  Ramazan ayı münasebetiyle  bir  mesaj yayınladı.

İpekyol Perder Yönetim Kurulu Başkanı ve Cergibozanlar Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Üyesi Vedat CERGİBOZAN Ramazan ayında, gıda ve içecek sektöründe herhangi bir zam beklemediklerini, hiç bir ürüne zam olmayacağını söyledi. CERGİBOZAN, yayınladığı mesajında Ramazan öncesinde gıda piyasalarındaki son gelişmeleri değerlendirdi. Ramazan ayına çok kısa bir süre kalmışken, piyasalarda eski Ramazanlardaki kadar olmasa da yine de bir hareketliliğin göze çarptığını dile getiren CERGİBOZAN, geçmiş yıllarda Ramazan aylarında yaşanan spekülatif fiyat oynamalarına ve stok kaygısına değindi. CERGİBOZAN, gıda ve içecek sektöründe artık stok sorunu kalmadığını ifade ederek, tarımsal üretim ile birlikte gıda ve içecek üretiminin yıldan yıla arttığını, sanayinin giderek büyüyen dağıtım ağı ile perakende sektöründe gelişme yaşandığını, bu gelişmeler sayesinde binlerce çeşitte gıda ve içecek ürününe kolaylıkla ulaşıla bilindiğini anlattı.

CERGİBOZAN, bu faktörlerin gıda ve içecek sektörlerinde yaşanacak spekülatif fiyat artışlarının önüne geçtiğini belirterek, dünyada gıda fiyatlarının artık hiçbir ülke için yerel sorun olmadığını, dünyanın artık birbirine bağımlı olduğunu, hiçbir ülkenin, aslında tarım, gıda ve içecek konusunda kendine yeterli olmadığını bildirdi. Küresel et, süt, hububat, bakliyat, şeker ve yağ gibi tarımsal ürünlerin üretiminin her yıl arttığını kaydeden CERGİBOZAN, şöyle devam etti: “Mevsimin de etkisiyle küresel gıda fiyatları bu dönemde düşüş eğilimindedir. Tarım ve gıda konusu, bu yüzyılın stratejik konusudur. Dünya nüfusu artmakta, talep artmakta, giderek küresel gıda zinciri daha karmaşık bir hal almakta ve gıda fiyatları oynak bir seyir izlemektedir. Ülkemize baktığımızda ise gıda fiyatları konusunda son yıllarda istikrarlı bir gelişme gösterdiğini görmekteyiz. Mevsimsellikten kaynaklanan fiyat artışları dışında üretim ve tüketim kaynaklı sağlıklı fiyat yapısı, gıda piyasasında ve enflasyon hedefinde istikrarın korunmasını sağlamaktadır. 2013 Yılı Ramazan ayının perakende sektörüne farklı bir hareket getireceğini umut ediyoruz. Bu vesile ile

İslam dininde hoşgörü ve yardımlaşmanın en fazla görüldüğü bu ayın aynı zamanda rızıkların arttırıldığı ve günahların bağışlandığı bir ay olduğunu ifade eden İpekyol Perder Yönetim kurulu Başkanı   ve Cergibozanlar  marketler Zinciri Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Cergibozan , “Kardeşliğin, barışın, dostluğun ve muhabbetin en iyi şekilde yaşandığı bu kutsal ayda tüm dünyadaki Müslümanların birbirlerine sarılmaları ve kardeşlik bağını sağlamlaştırmaları en büyük temennimizdir.

CERGİBOZAN’DAN RAMAZAN MESAJI

Dileğimiz odur ki bu kutsal ayda Ortadoğu’daki kardeşlerimiz arasında dökülen kan son bulur. Açlık ve sefaletle kırılan Afrika‘daki din kardeşlerimizin kurtuluşu için Allah’ın merhametine sığınırken, barış ve kardeşlik hukukuyla bir arada yaşamak isteyen insanlarımızın bu dileklerinin gerçekleşmesi umuduyla tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ediyorum. Ramazan ayının ülkemizin, İslam âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün müminlerin tövbelerinin ve dualarının kabul edilerek arınma ve affedilmelerine vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CERGİBOZAN’DAN RAMAZAN MESAJI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin