CERGİBOZANLAR’IN AÇTIĞI STANT YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CERGİBOZANLAR’IN AÇTIĞI STANT YOĞUN İLGİ GÖRDÜ1988 yılında 20 metrelik bir dükkânda başlayan serüven her geçen gün güçleniyor. Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi ile yola çıkan, en iyi şartlarda müşteri hizmeti sunarak şehrin ve bölgenin en iyi mağazalarından olan CERGİBOZANLAR katıldığı GAİF Fuarında işsizlerin iş kapısı oldu.

Bölgede ve Gaziantep’te her geçen gün şube sayılarını artırarak hızla büyüyen CERGİBOZANLAR İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarında stant açtı. Fuarda en çok ilgi gören stant olan Cergibozanlar, iş arayanları stantta meyve suyu ve şeker ikram ederek karşıladı. Yetkililerin güler yüzle karşıladığı iş arayan işsizler iş başvurusunda bulunurken yetkililerle uzun uzun sohbet etme fırsatı buldu.

CERGİBOZAN Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Cergibozan iş arayanların umut kapısı olarak GAİF Fuarında bizi tercih etmesi sevindirici diyerek kadın istihdamının önemine değindi. Cergibozan, “GAİF Fuarı’nı Gaziantep’te ilk olarak düzenleyen İşkur İl Müdürü Sıraç Ekin’e ve fuara katkı sağlayan, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. 3 gün süren fuarda verilen seminerleri hem işveren hem de iş arayanlar için çok önemli buluyorum. Türkiye’de çok ciddi işsizlik varken şehrimizde bu oran neredeyse hiç yok. İş İmkânı çok! Biz mağaza olarak ciddi sayıda kadın istihdamı sağlıyoruz. İşçilerimizle yakından ilgileniyoruz, çünkü biz bir aileyiz. Burada ki atmosfere bakıldığında olumlu gelişmelerin yaşandığını görebiliyoruz ve fuara katılımın yoğunlu bu konuda altı çizilmesi gereken bir husustur. İşverenler ve Gaziantep’in önde gelen firmaları başarılarının sırrını da burada işçilerle paylaştı ve onların sorularını yanıtladı. Bizlerde bu günlere sabır, doğruluk ve çok çalışmakla geldik. 88’den bugüne 21 şube açarak kalitemizi ve güvenilirliğimizi müşterilerimize kanıtlamayı başardık.” dedi.

İş arayanların umut kapısı olan CERGİBOZANLAR stantında iş arayanlar uzun kuyruklar oluşturarak başvuru formu doldurdu.

CERGİBOZANLAR’IN AÇTIĞI STANT YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Birlikten kuvvet doğar ilkesi ile karşılıklı kazanç politikası ile 21 şubeye ulaşan Cergibozanlar çok yakında Birecik’te bir şube daha açmaya hazırlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
CERGİBOZANLAR’IN AÇTIĞI STANT YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin